onsdag 19. august 2015

Maileg møbler

Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stort utvalg og lave priser. Rask og enkel handel på Ellos.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett.

Alle prisene er inkl norsk MVA og toll til Norge. Maileg er et merke fylt med sjarmerende danskdesignede leker, designet for å inspirere barnas favorittleker og historier. Ved å bringe historiebøkenes magi inn i hverdagen, hjelper Maileg -lekene barna med å oppleve fantasiens glede. Vi elsker deres varme personligheter, og produktene er fylt med sjarm og lyst til å leke. Maileg er chamerende dansk designet legetøj og interiør, skabt til at inspirere vores børns favorit lege og historier.


Ved siden af alt dette laver Maileg også de fineste dekorations ting til både hverdag og fest. Maileg leker hjelper barna å utforske fantasien. Vakkert utformede karakterer, håndlaget klær, moderne møbler og nostalgisk tilbehør med sjarm og personlighet.


Hjemmesiden bruger cookies.

De er ufarlige og bruges til bl. På shoppen er der et udvalg af Maileg varer IKKE det fulde sortiment, ligeledes vil nyheder ikke vises her først. Fragtfrigrænse er 4kr, ordrer under koster en fast pris på kr pr pakke.


Vi sender kun varer til Danmark og i danske kroner. Vi accepterer Dankort og Mobilepay som betalingsmidler. Hos Loukrudt finder du ét af Danmarks største udvalg af møbler og tilbehør til de skønneste Maileg Mus og Kaniner. Maileg Kanin eller Mus har brug for i sin hverdag. Ulike stiler og prisklasser.


Vi har også leker og kalkmaling. Det er ikke bare mennesker som liker pene hus og lekre møbler , dukkene våre fortjener også det beste. Hos Minikids finner du både små og store dukkehus som alle barn og dukker vil elske, og der man kan velge mellom utallige flotte møbler sånn at dukkehuset blir akkurat slik man ønsker. Maileg har ud over en omfattende børnekollektion, de mest fantastiske jule- og påske kollektioner. Hendes designs oser af nostalgi og vi frydes hver gang vi modtager en ny kollektion fra Maileg …. Vi dvæler ved alle de helt fantastiske små detaljer, der er så kendetegnende for Maileg.


Maileg mus og kaninerne My, Micro, Mini, Medium og Mega Maxi kaninerne - Hurtig levering! Det danske mærke Maileg er et særdeles populært mærke både hos børn og voksne. Tørk av med en fuktig klut.


Babystol som passer til MY størrelse kaniner, mus twin babyer og søvnige små mus!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg