fredag 14. august 2015

Kid bord

Hos Kid finner du tidløse bordbrikker til hverdag og fest. Skap et fint og koselig bord med bordbrikker til borddekking. Se vårt store utvalg her! Velg mellom sesongens farger og mønstre, og en rekke ulike størrelser. Kjøp bordløper på Kid.


Stellebordet kan utstyres med uttrekkbar stige slik at barnet selv kan klatre opp.

Kantsargen er i massiv bjørk med mykt avrundede kanter. Møblene er laget i solid treverk og MDF, med en moderne design. Det ovale bordet har en smart oppbevaringskurv i midten – løft bare på lokket, og legg leker, tegneblyanter og andre ting du vil ha lett tilgjengelig nedi.


Settet blir både et praktisk og fint innslag på barnerommet. Laughter for all ages. Herlig rosa bord og stoler.


Bordet har smart oppbevaring, barna kan bare løfte opp det lette midtstykket midt på bordplaten og gjemme lekene sine i nettet under. Barn vil så klart ha et fint bord å tegne og pusle ved.

Hos oss finner du et helt fantastisk utvalg av stilige, funksjonelle og stabile bord til barna, perfekte å sitte ved hver eneste dag, og alle selvsagt levert av gode merker! JYSK har alltid gode priser til deg på alt til boligen – gå på oppdagelse i sortimentet vårt, og se alle de gode kjøpene i dag. Takket være de fire praktiske lagringsplassene som er tilgjengelige fra hver side av bordet, kan barna lett nå dem. Stellebordsflaten består av formstøpt plast som er lett å holde ren.


Sidebord og småbord for dine behov. Hos IKEA finner du garantert et sidebord som faller i smak. This video is unavailable. Et rundt bord bidrar til en mer koselig atmosfære, og det blir ikke like stivt som et firkantet eller avlangt bord. Men til et rundt bord trenger du jo selvfølgelig en rund duk.


I Princessbutikken finner du et utvalg av runde bordduker, enten i PVC, polyester, voks eller teflon. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Gardiner kan både dekorerer et rom, samtidig som det gir deg muligheten til å kontrollere et rommets lysforhold. Velg blant alle våre gardiner her.


I vårt store utvalg billige kjøkkenbord finner du bord til både små og store hjem og anledninger. Til små boliger og hybler har vi klaffebor også kalt klappbor som du kan henge på veggen. Flere av våre uttrekkbare spisebord har ileggsplater, bordplater og klaffer som kan kjøpes separat.


Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser.

KidKraft Aspen Bord og Stol Sett Hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg