onsdag 19. august 2015

Butinox futura

Butinox futura

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet.


Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet. Den lukter lite har, har meget god dekkevne og er lett å påføre. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater, samt trykkimpregnert trevirke. Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1.


En høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir et varig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep. Butinox oljedekkbeis på en bodvegg tilknyttet huset, år, er nedslitt og er plaget av svartsopp. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. I tillegg gir den en ­varig nymaltfølelse og meget god farge- og glansstabilitet. Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur.


De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed. Denne træbeskyttelse er til dig der vil holde dit træværk beskyttet og flot i mange år, hvor du får lange vedligeholdelsesintervaller. Høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir huset et langvarig rent utseende. En malingen det er lett og raskt å male med. Smart flow technology gir suverene påføringsegenskaper som forenkler malingsarbeidet.


Nytt tre skal forbehandles med Butinox Oljegrunning. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Butinox futura

Spesialmalingen gir en silkematt overflate som er lett å rengjøre. Den silkematte overflaten er enkel å rengjøre. Malingen har god heft, er lett å påføre og dekker godt. Søk etter butinox futura på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på butinox futura fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Den gir svært holdbar beskyttelse og ekstra langt vedlikeholdsintervall. Se beste pris på Butinox Oljedekkbeis (liter). BUTINOX Futura Selvrensende er høyteknologisk maling med selvrensende egenskaper som gir langvarig nymalt og rent utseende, samt effektiv beskyttelse mot sopp og algeangrep.


XR har sammen med Scanox videreført de kjente og kjære fargeprøvene fra papir til et digitalt verktøy på nett. På nettsiden finner kan man velge årstider, farger på takstein og ikke minst være leken og kreativ med fargevalg til sitt eget hus. Den unikke teknologi får husets træværk til at fremstå som nymalet år efter år med samme smukke farve og glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg