tirsdag 18. august 2015

Knaggrekke barn

Heng opp tingene dine med lekre knagger og praktiske hengere. Se hele utvalget på IKEA. Vi har også knaggrekker og buksehengere.


Få klær, håndklær og annet opp fra gulvet eller ut av hylla med en ekstra liten oppbevaringsløsning. En knaggrekke kan brukes omtrent hvor som helst og til hva som helst. Heng opp håndklær på badet, koppehåndklær på kjøkkenet og jakker på gangen.

Hos JYSK finner du alltid knagger og knaggrekker til lave priser. Om du er ute etter klesstativ til barn i en passe høyde for de små, så finner du disse blant vårt utvalg av oppbevaring barnerom. Benytt deg av veggene. Få en velorganisert gang gjennom å utnytte alt av plass, også veggene. Hvorfor ikke lage en bilseng eller en hjemmelaget sparebøsse til barna ? Leter du etter gode idéer til knagger og hyller til barnerommet?


Se i boden om du har et gammelt skateboard liggende. Kanskje storebror ikke lenger bruker sitt skateboard eller at naboens longboard ikke lenger er i bruk? Et gammelt leketøy kan nemlig bli en solid og kul.

Det er perfekt dersom du bor i en husstand med mange jakker som skal henges opp. Dessuten går det mye kjappere å henge opp én lang knaggrekke enn å sette opp en rekke individuelle knagger. Med en knaggrekke er du dessuten garantert at det er den samme avstanden mellom hver knagg. Knaggrekke , Hang it all i valnøtt, fra Vitra.


Hang it all er en funksjonell og flott designklassiker, og et dekorativt alternativ til enkle knagger. De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets.


En morsom knaggrekke i tre med tre kroker i serien safari. Morsom innredningsdetalj som piffer opp rommet eller hallen. Lag nå en personlig hatstand med ditt eget bilde og tekst!


Med denne unike gaven er du sikker på at barna vil henge klærne på hattestolen. Barnas hatstand har kappekroker i blomstform og er laget av MDF hardboard. Hele hatstanden kan skrives ut med din favoritt bilde og tekst! Velg fra et bredt sortiment.


Leveres hjem til deg Velkommen til Furniturebox! Bredt utvalg av knagger m. Bestill varene online og få rask levering hjem til deg. Hos Minikids finner du et stort utvalg av knotter, knagger og håndtak til barnerommet, eller kanskje til gangen?


Det er alltid morsomt for barna å få sin egen knagg i passende høyde til å henge opp jakken på.

Inne på barnerommet kan man virkelig slå om seg med morsomme knotter og håndtak. I denne kategorien finner du knagger i alle slags varianter og farger. Knaggene passer ikke bare godt i gangen, men også på soverommet, barnerommet, kontoret og på.


Se Ting sitt store utvalg av knagger, knotter, knaggrekker og håndtak i mange ulike fasonger og farger. Kjøp nå vi leverer på døren!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg