mandag 31. august 2015

Jotun beis drivved

Sammenlign pris med oss. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate.

Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Fargeprøvene er å betrakte som veiledende. Vær oppmerksom på at treverkets egenfarge, påføringsteknikk, sugeevne og antall strøk vil påvirke fargen. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


Resultatet blir alltid best med industrielt påført beis , men ønsker du å beise selv bør dette gjøres før panelet settes opp, slik at du unngår krympestriper, og ser at det blir fargen du ønsker deg. Jeg elsker drivved farge,så vi bestemte oss for å legge ny bordplate. Plankene er ganske tykke og de ble pusset ned litt og påført et strøk med drivved beis fra lady Eg og hadde drivved beis på stovebordet mitt, men eg mala berre rett over med litt maling!

Fine hus du har, kan jo fungere fint som bokstøtte. Dette gjør det enkelt å få et vakkert og jevnt resultat, også i taket. Velg hvor lyst taket skal være ved å beise enten ett eller to strøk. Har du gulnet panel er det viktig at du bruker Jotun Spesialrens for gulnet panel før du beiser.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Bruk en pensel som er lik bredden på panelbordene. Gode forbredelser er viktig for å få best mulig resultat.


Vask først panelet med Jotun Husvask. For et jevnere og mindre dekkende resultat, tørk av overskytende beis med en lofri tøyfille. Jeg lager drivved produkter for salg og bruker denne beisen litt, men. Vi har lagt 1bred panel innvendig og beiset den i fargen drivved. Maling Vegg Pris pris jotun maling maling jotuns hjemmeside jotun no pris pris sparkling og maling tak gamle farger interiør pris jotun maling jotun maling pris.


Visste du at ved å bruke den nye interiørrensen, Jotun Spesialrens gulnet panel, kan du rense panel og så velge akkurat hvilken beisfarge du ønsker. Håper du fant en fargepalett som passer til din hytte! Sjekk også ut våre hyttesider på jotun.

En naturlig gyllen beis med duse grønne. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.


Jotun Panellakk trekker ikke inn, men dekker og danner en matt transparent film. Hvor transparent den er påvirkes bla. Jeg har brukt Jotun interiørbeis på vegger og panellakk i tak på min hytte. Begge to er enkel og grei og jobbe med.


Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Vegger og takåser på stue er beiset med ett strøk Jotun Interiørbeis ( Jotun Pure Nature Interiørbeis). Jeg legger på ett fyldig strøk med beis i hele bordets lengde før stryker ut med tørr pensel så det blir jevnt. Furugulvene og -veggene skal gjerne se litt gamle ut, men for all del ikke være gule!


Derfor blir både gulv, tak og vegger beiset. Farger som ligner på drivved og værslitt furu er mest populære både på vegger og gulv på hytter nå, sier Bjørg Owren, adm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg