mandag 24. august 2015

Antikkgrå jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Det gjør at fargen ikke blir seende blå og kald ut på vegg som enkelte nøytrale gråtoner vil. LADY Perfection Takmaling. Vil oppleves klassisk og tidløs utendørs. En gulaktig grå tone.


En lys gulaktig grå tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. En populær, lys gråtone, klassisk og tidløs i sitt uttrykk.

Superfin til Egghvit og Bomull ifølge produsenten. Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Lys Antikkgrå kan faktisk i noe lys vippe mot litt grønn.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Nina Klæboe Mørkve er Skandinavisk Fargesjef i Jotun AS og vet nesten alt om den populære gråfargen. Hennes beste råd er å teste farger, møbler og materialer sammen før du velger veggfarge. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten. Nytt fargekart: Matt og stilfullt fra Jotun Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Jotun har identifisert tre tendenser med tilhørende farger som de mener vil prege hjemmene våre i tiden som kommer. Tendensene heter City Motions, Silent Serenity og Lush Garden.


Etter en lang periode med lyse interiører, er det nå helt tydelig av vi ønsker å leve med farger, sier Lisbeth Larsen, Global fargesjef i Jotun.

Ny fargevifte fra Jotun. De åtte til høyre er tidløse farger som passer godt til de nye kulørene. Foto: Ann Merete Slåttland. Når Jotun skal lansere nytt fargekart, er det nesten litt som å vente på julaften. Den er akkurat mørk nok til å skape fine kontraster til hvite detaljer som vinduer, dører og detaljer.


I Jotun Fargesenter Inne finner du et stort utvalg større fargeprøver. En rekke farger finnes også i Aformat – noe som gjør fargevalget ditt enda enklere! Et stort ærverdig hus har her fått den mørke fargen Jotun 7Brunsvart.


Den mørke fargen gjør huset mindre ruvende. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg