mandag 17. august 2015

Sigdal gloss

Gloss - urban og trendy kjøkkenmodell med slette fronter i høyglansmateriale! Gloss er en urban og trendy kjøkkenmodell med slette fronter i høyglansmateriale som gir et elegant uttrykk og som er enkelt å renholde. Gloss bad har et moderne uttrykk med høyglans fronter, og er ekstra enkelt å renholde. Sigdal har produsert kjøkken gjennom år. Vi har lang erfaring som leverandør av kjøkken og kan gi deg mange gode referansar på kjøkken frå Huseby og Sigdal.


SIGDAL Skåpslucka Gloss Svanemerkede møbler og innredninger tilfredsstiller strenge krav:- minst av trevirket skal komme fra sertifisert skogsbruk- bruk av resirkulert plast og metall- redusert bruk av miljø- og helseskadelige stoffer bl.

Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Denne Pinnen ble oppdaget av Ulrikke Akerbæk. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Glem heller ikke at modell Gloss i høyglansutførelse er ekstremt renholdsvennlig. Egner seg derfor også ypperlig til mylderhjem fulle av trehjulssykler, babygrøt og skatende pizzabuddies i puberteten.


Leveres med stein benkeplate. Utstillings kjøkken selges for Kr. Utforsk denne tavlen til ssigdal på Pinterest: Gloss. Se flere ideer om Kjøkken, Kjøkken eik og Kjøkkeninnredning.

Reviews Meget spennende konsept. Selger: Irene Berglie Kvalvågnes. Speil Og Corian Servantplate. Hvitt kjøkken er finest!


Ved valg av Lido, kan du velge blant flere spennende farger, mot et tillegg i pris. Benkeplate leveres i laminat, type Mørk Grå Kvarts som standard. VELKOMMEN TIL BADEROMSDAG TORSDAG 8. Isen på Bislett ble regnet som verdens raskeste utendørs skøyteis og var underlag for en rekke verdensrekorder.


Her i kontrast til den lune koloritten på benkeplate og bakpanel i Zebrano. Da jeg fikk tegnet og prisoverslag fra sigdal og ikea, så var det 10. Hos sigdal var alt dette med i prisen, derfor valgte vi sigdal , men som skrevet servicen er helt elendig, etter mndr så har vi enda ikke fått alle delene til kjøkkenet.


Gloss White er et moderne og stilrent kjøkken med høyglansede overflater. De blanke frontene reflekterer lyset pent og gir kjøkkenet et elegant preg. Pris for denne kjøkkenløsningen kr 17.


Bilde Gammelt kjøkken. BIlde Gammelt kjøkken. Badet har dusjhjørne i herdet glass og vegghengt toalett. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.


Stuen Lys og trivelig stue med direkte adkomst til romslig balkong med god plass til bord og stoler.

Eikeparkett på gulv og lyse vegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg