onsdag 19. august 2015

Persisk matta

Våra persiska mattor är helt unika. Varje persisk matta är handknuten av skickliga hantverkare, vilket gör att ingen är den andra exakt lik. Och eftersom de är gjorda av ull är de naturligt slitstarka och smutsavvisande.


Kolla in våra olika stilar och storlekar för att hitta ett stycke mattkonst till ditt hem. Den ofta röda färgskalan blir en vacker konstrast till det vita och stilrena, men det finns också persiska mattor i ljusare färgnyanser.

En persisk matta kan liknas med ett konstverk, ett garanterat blickfång mitt på golvet. Mönstren varierar beroende på om mattorna är knutna eller vävda av nomadstammar, inne i städernas ateljéer eller byar. Att köpa en persisk matta på Trendcarpet. En del av innehållet rörande persiskamattor, matta kommer att vara något förtydligat på mattor. Det finns en webbplats mattan.


En hel del ytterligare information om orientaliskamattor eller matta så kommer detta att läggas upp bland annat på mattor. Lägg bud på allt ifrån trasmattor till persiska mattor och broderier. Hos Bukowskis Auktioner hittar du textilierna som passar hemma hos dig.

Mattan är en viktig detalj som bidrar till att skapa en varm och ombonad känsla. Hos oss hittar du ett brett sortiment av mattor i olika stilar! Norges største utvalg. Spesialforretning i persiske og orientalske håndknyttede tepper. Annons opersiska mattor på Citiboard.


Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode. RugVista erbjuder ett brett utbud av maskinknutna och handknutna mattor till lägst pris. Valet av matta är avgörande för ett rums intryck och bör därför göras med omsorg. En snygg matta får snabbt ett tomt och kalt rum att se ombonat mysigt ut. Persisk Teppegalleri.


Vi älskar mattor, både ute och inne! Mattan gör snabbt ett kalt golv ombonat och mysigt. Handla tryggt på jotex. Mattor är en viktig inredningsdetalj som kan ge rummet ett helt nytt intryck. Star mattorna är tillverkade utav ull och akryl.


Ullen som används är både fett och mjukt och av bästa kvalitet vilket gör mattorna mjuka och sköna. När du anlitar oss och om du råkat ut för en olycka med din matta , kontakta oss för hur du ska gå tillväga för bästa resultat innan vi tar hand om den.

Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för persisk matta. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder. Sedan anpassar du möbler och annat utifrån den.


En matta är ofta lika synlig i ett rum som en stor soffa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg