fredag 14. august 2015

Fendring

For mange båtfolk er båten som et familiemedlem. Legesenteret er kommunalt. De ønsker gjerne ekstra trygghet når dem skal entre båtplassen og vil forsikre seg om at båten er hel og fin når de kommer tilbake.


Med hensyn til dette tilbyr vi fendre som er tilpasset alle våre produkter. Noe som alle er harde materialer som tåler å bli utsatt for tøff behandlig.

Bøk og Bjørk leveres med standardlengde på meter, eller spesifiserte mål etter en kappliste. På bildene ser man nye selvklebende glassfiberarmerte bryggefendere montert på 100x100mm firkantrør. Fendring av brygger - med uteliggere av tre og stål. Bryggefenderne er ca. Z -typene produseres i neoprengummi.


NOFI leverer Parma bryggefendere for montering som fendring på brygger, utriggere og lignende. Produktet er enkelt å montere og gir optimal fendring. Baugfender for C-profil.

Faste brygger Faste brygger med konstruksjoner av stål og betong. EasyTrail HC-rampe Vedlikeholdsfrie HC-ramper i aluminium og rustfritt. Stålramper Baderamper. Marina Solutions AS har inngått kontrakt med Laksefjord AS om levering av betongflåte og kjørebro til Friarfjorden i Finnmark.


Vi kan levere ferdige løsninger til privatpersoner, båtforeninger, gjestehavner, marinaer og. Tilsvarende spesialfendre tilbys til baug-sikring, slik at Marina Solutions tilbyr en praktisk totalløsning på behovet for fendring uansett båttype og størrelse. Vi har stort utvalg D-fendere.


Leveres med eller uten skruehull. Komplette flytebrygger fra Jamax. Fenderne boltes fast til bryggeanlegget. Ta kontakt for et pristilbud! Kraftig konstruksjon Lang.


Knep ved fendring Ta en runde først og bestem hvor fendrene skal henge, og om de skal henge høyt eller lavt. Dersom du går inntil en båt som alt har fendere ute på din side, så ikke heng ut dine egne før du er på plass. Fendrene kan hekte seg i hverandre når du glir inntil.


Noe kan gå skeis under manøveren.

Det er utstrakt bruk av eik treverk innvendig på Nesbru sykehjem, og det gjør seg gjeldende både i gulv, trapper, håndløpere og fendring langs gulv, samt i garderobene på beboerrommene. De to treetasjes boligfløyene har atriumsutforming og åpner seg med innvendige gårdsrom mot sørvest. Den nye bygningsmassen er knyttet sammen med.


Leverandør av spesialinnredninger til helseinstitusjoner, laboratorium og sykehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg