mandag 17. august 2015

Plastikktre

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel. Dessuten visner de jo aldri. Vannbasert sparkel i trelignende farger til reparasjon av skader og ujevnheter i tre.


Kan slipes og har god fyllevne.

Du hadde da en utrolig morsom definisjon av hva som skjer med juletreet - seriøs moroklomp! Plastikk tre kan også være fint. Vis folket ditt juletre. Her kan du laste opp bilde av ditt pyntede eller upyntede juletre. Plantasjen er det ledende varemerket for planter i Norden.


Med våre over 1butikker i ulike formater og et voksende antall mindre butikker nærmere befolkningen i. Hageland er en landsdekkende fagkjede som består av over 1hagesentre med høy faglig kompetanse. Hos Hageland får du gode råd og gode medlemstilbud.

Større likhet med originalen gjør at stadig flere nordmenn skaffer seg plastjuletre. Om du ikke orker et dryssende juletre – men ønsker ekte gran i. Tradisjonen er et ordentlig tre, det skal lukte. I tillegg er det et miljøaspekt, skal du veie opp for miljøkonsekvensene av et plastikktre må du ha det i år.


Valgte potte-juletre. Ingrid Skjoldvær (23) er leder av Natur og Ungdom. I år er første gang hun skulle kjøpe eget juletre. Da falt valget på et hendig lite ett i potte. Hvorfor har du pyntet treet akkurat slik?


Hehe, husker mine besteforeldre bare satte hele stasen opp på loftet på slutten, og dro det ned igjen fredig pyntet til neste år. Har ei jente med astma. Så om vi skal ha tre er det plast eller ingenting. Hva synes dere om plast?


Bruker vi penger så ser jeg at det fines flotte. The document has moved here. De fleste norske hjem med respekt for seg selv skal ha et tre inn i stua nå til jul.


Men trenger det å være et ekte tre hentet fra skogen?

Selv er jeg hyperallergisk og har et nydelig plastikktre fra fagmøbler, det var dyrt, men ser ut som et ordentlig tre. Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! Hos oss får du alle typer planter til hagen, roser, busker og trær. Vi har sommerblomster i små og store planter, urter og har spesielt godt utvalg av stauder.


Om du drar ut i skogen og henter et tre, så er det mest miljøvennlig, og mye bedre enn å skaffe seg et plasttre, sier forskeren. Det er fint med vanlig juletre også altså, men jeg har veldig lyst på et plastikktre selv i år, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg