onsdag 12. august 2015

Glass magnor

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Magnor glassverk historisk i Norge. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. God form som blir elsket og brukt. Det er bare de beste forunt å få jobbe med glass. Her er noen av designerne og formgiverne som vi.


Når god drikke nytes av riktige og elegante glass , heves stemningen rundt bordet.

Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vinduer og dører bygget i vedlikeholdsfritt materiale, skreddersydd til dine behov.


Sort porselen fremhever maten på en helt unik måte. Maten får spille hovedrollen og slipper å kjempe mot mønster og dekorer. Man spiser like mye med øynene som med ganen. Det sorte luksuriøse boble-glasset er selve prikken over i’en, og skaper et helhetlig sort og sobert uttrykk, gjerne sammen med klare glass.


Glassene er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt og klassisk vinservise, et funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig selv til de aller største anledningene. Inspirasjonen har Teresa Bergerud hentet fra gamle glass og håndslepne dekorer. Dekoren Antikk er brukt på gamle glass som Trygve og Excellent. Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris.


Finn de beste prisene på nettet. HAPPY er en champagneserie med glamorøs håndmalt skimmerdekor som gir et luksuriøst uttrykk. Tung krystallskål fra Fru Ljungs eplekasse. Det er laget en rekke kolleksjoner gjennomført av flere kjente glass designere, blandt annet Ari Behn. Hos Tilbords finner du glass til enhver anledning.


Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg