mandag 24. august 2015

Grovsparkel

Brukerveiledning: Underlaget skal være fast, tørt og rent. Dette er en sparkel som fyller godt. Jotun sparkel for grove underlag. Grovsparkel til helsparkling.


Sementbasert, spenningsfri, hurtigbindende byggsparkel som benyttes både inne og ute.

Det er mange typer sparkel, men sluttresultatet er slette vegger for alle typene. Jobben er enkel og krever ikke mye kunnskap, så dette fikser du på egen hånd. Skal du sparkle en murt vegg, tette hull eller andre litt grovere flater, bruk grovsparkel.


Den krymper minimalt, har høy fyllevne og gode hefteegenskaper. Hos Byggmakker finner du gulvsparkel og avretningsmasse til ditt behov. Enkel handling på nett - henting i butikk. Velg riktig sparkel til sprekken.


Store hull, små rift.

Det fins spesialprodusert sparkel for enhver skade. Grovt inndelt fins det tre hovedgrupper. Denne sparkelen fyller mer og brukes gjerne første gang. Her skal det dras godt av for å unngå for tykke sjikt. Mediumsparkel: En lett sparkel som også er den vanligste.


For bruk av alle funksjoner på nettsiden, slik den er tenkt, må du aktivere Javascript. Til helsparkling i tykke sjikt på betong og bygningsplater innendørs. Behandling Underlaget skal være fast, rent og tørt. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Ved krav til finere overflate bør oversparkling gjøres med.


Hey’di Lett Repp lettsparkel er en ”alt-i-ett” reparasjons- og sparkelmasse som kan anvendes til svært mange formål. For en stund siden fikk jeg en bøtte sparkel fra Byggmax av en kompis som hadde pusset opp. Nå er det en stund siden jeg har sparklet så når jeg begynte på. Utmerket vedheft på stål, galvanisert stål eller aluminium Tungvekt, men likevel lettspredelig og enkel å slipe Gode fyllegenskaper Påføring i den mengden og. Kjøpes i nettbutikken Billakk.


Brukes til skjøt-, flekk- og helsparkling på puss, betong, lettbetong og bygningplater, samt tidligere malte mattslipede overflater i tørre rom.

Sørg for tilstrekkelig ventilasjon. Der det er praktisk mulig skal dette. Glassfibersparkel er grovsparkel. Er en litt tykk gelcoat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg