onsdag 5. august 2015

Grå farge soverom

Industriell grå – en blåaktig grå tone. Oppleves som kjølig, røff og industriell. Frostet Glass – en grønnaktig grå farge. En lys gråaktig tone med grønne og blå undertoner. Farge og inspirasjon.


Rødlige gulv som merbau, kirsebær etc vil tilføre veggfarger noe rødt osv.

Den duse rosafargen vokser seg stadig mer populær og er inspirasjon for mange. Når det er så vakkert utført som her er det ingen grunn til å velge en annen farge. Rosafargen på Emas kjøkken er nydelig og fremheves spesielt godt med røft følge. Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. En gulaktig grå tone.


Soverommet skal være en fredelig oase der søvn og avslapning står i fokus. Velg derfor farger som virker velgjørende og fredelige når du skal farge ­sette rommet. Blåtoner kan med hell benyttes på soverom fordi det virker beroligende.

Det er også en farge som passer godt både på fjellet og ved sjøen. Det er lett å ty til malingspannet i jakten på et personlig hjem. Og det er ofte soverommet det går hardest utover. I løpet av året har grønnfargen sneket seg innpå den populære blåfargen på soverommet, og resultatet er blågrønt. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom , bad og barnerommet, gardiner og solskjerming.


I mitt soverom møter vakre grønne toner, brune, grå og svarte aksentfarger, med hvite detaljer som lyser opp. Naturligvis harmonisk, akkurat som jeg vil at min stil skal være. Jeg liker å samle detaljer i fargekombinasjoner fordi det skaper kontraster og forsterker følelsen. En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, supplerer Boris. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av.


En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Den er i dag veldig hvit og grå , og en mørk blåfarge på soverom og gang. Tender Green, ved bruk av ulike farger. De fleste farger, også hvitnyanser, finnes både i kalde og varme utgaver.


En bevisst kombinasjon gir det beste fra to verdener. Du har kanskje et varmt tregulv? Bruk en kjølig grå farge på veggen som motvekt.

Jeg synes grå farge på veggene i stua er veldig fin - hvilke farge har dere som ligner på bildet? Og kanskje frå skifer på peisen. Rø gul, oransje, blå, svart, brune farger passer med grå farge. Når det brukes i en grå proporsjon med rødt, oppnås et veldig fint resultat.


Eksempel: Du kan legge til energi i den grå sofaen dekorasjonen med en rød pute eller tilbehør, med rødt for å avkjøle den grå fargen. Veggfargen på bildet under er den populære Denim Drift- en vakker blå- grå farge. Med detaljer i hvitt og mørkeblått er det en lekker farge på soverommet som gir et sofistikert utseende. Sengetøy i lin, skinn og sorte interiørdetaljer passer godt til denne fargen.


Se den mørkeblå stripen i fargen Dark Paris malt på skråveggen - lekkert! Rett farge til riktig rom - Opp gjennom årene har jeg gjort noen tabber, og den jeg husker best var da jeg skulle ha bronsefarge med shimmer på soverommet. Det ble rett og slett en udelikat og stygg brunfarge. Den føltes nøytral, men den stjal energi.


Totalbom for et soverom ! Møbler til soverommet - oppbevaring og seng. Kanskje du vil skape en hotellfølelse på soverommet hvor du kan trekke deg tilbake og slappe av Harmony is a small town located in Blaine County, San Andreas that appears in Grand Theft Auto V and Grand Theft Auto Online. Og den grå farge i seg selv har en gunstig effekt på borgernes nervesystem, trøtt av stress og overflødig følelser. Det antas at grå ikke er en farge , men fraværet av farge (spektrum), men dette er ikke helt sant. På gode eksempler på grå soverom kan du se hvor mangefasettert det er.


Det er perfekt med teppe på soverommet da det binder støv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg