mandag 31. august 2015

Inspirasjon vaskerom kjeller

Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Fra fuktig kjeller til lekkert vaskerom ! En kjeller kan ha et stort potensiale dersom man trenger mer plass, men man må vite hva man gjør. Vi gir deg inspirasjon og gode råd. Inspirasjon til vaskerom.


Ryddig og oversiktlig Vis frem klesvasken din.

La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Her finner du eksempler på sorte kjøkken, små vaskerom , ulike kjøkkenvifter og mye mer. Vaskekjelleren var mørk, trist, og upraktisk.


Etter oppussingen har eierne fått et vaskerom som både er estetisk vakkert og funksjonelt. De lyse veggene og møblene gjør at det tidligere så mørke kjellerrommet har blitt lyst og trivelig, til tross for at det bare har ett vindu. Benken som omgir porselensvasken er snekret til rommet og. Suger væte og gir tørr kjeller.


Dette er en maskin som suger opp væte og sender vannet ut i sluket i kjellergulvet.

I enkelte, mindre prosjekter kan dette være et bra alternativ til langt mer omfattende løsninger som f. Har en kjeller hvor vi har planlagt å lage vaskerom , det har tidligere også vært vaskerom men det er strippa ned til betongen på vegger og gulver. Hadde i utgangspunktet tenkt å gjøre mye selv her, selv om jeg ikke er noe våtromsekspert. Vi vil isolere, legge vinylgulv og en eller annen type vegg.


Vi skal ikke gjøre noe selv, men leie inn folk. Det er rør og avløp der som fungerer. Noen som har en aning om hva det vil koste oss?


Vi har også en egen temaside om oppussing av bad hvor vi har samlet mye informasjon Vurderer du å gjøre noe med både bad og vaskerom , er e-boken vår Slik planlegger du nytt bad , verdt å se på. Vi har vel egentlig en ganske sikker plan for vaskerommet, men vingle veldig når det kommer til stilen. Vaskerom – inspirasjon og smarte løsninger. Legg inn et vinylgulv som både tåler fukt og som er slitesterkt, så får du. Jeg er i full planlegging av oppussing av vaskerom.


Der defineres ba dusjrom og vaskerom som våtrom, og på våtrom skal vannskadesikkerheten ivaretas. I praksis betyr dette i de aller fleste tilfeller at du på et vaskerom må ha sluk, gulv med fall mot sluk og våtromsmembran som sikrer skade på omkringliggende bygningsmasse, sier Karlsen. Interiørdesign: Fra trist potetkjeller til lyst vaskerom På lavt budsjett ble vår ekstremt stygge kjeller omgjort til vaskerommet jeg alltid har ønsket meg. Med billige gulvfliser i plast, oppbevaring fra IKEA og noen liter hvitmaling ble kjelleren som ny.


På et lite vaskerom teller hver centimeter.

Da kan et nedfellbart tørkestativ montert på veggen være en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når du er ferdig å tørke kan det slås sammen inn mot veggen. Nedfellbare tørkestativ er plassbesparende på små vaskerom. Hvis du trenger ekstra inspirasjon eller trenger personlig rådgivning, besøk din lokale AUBO-forhandler. Vi gleder oss til å presentere deg for de mange mulighetene innenfor ba kjøkken, vaskerom og garderobe.


Det kan også leveres enklere vaskebenker og heldekkende rustfrie beslag som er evigvarende. Det finnes også andre praktiske løsninger for vaskerom som utslagsvasker og frittstående vaskekar. Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av kjelleren.


Oppussing av kjeller - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Les Mer Jeg aksepterer!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg