mandag 3. august 2015

Grå farger

Jotuns beste gråfarger. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå! For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor stor forskjell det kan være på gråfarger.


Der finnes både helt nøytrale gråfarger uten underliggende toner samt gråfarger med undertoner av brun, grønn og blå. Vi har samlet forslag til en flott gråfarge til ditt rom.

Mørkere grå farger , som Nordsjö evening shadow og Nordsjö inky darkness tar vare på dette, og skaper en fantastisk dramatikk. Vil du ha dypere farger som tilfører enda mer holdning, kan Nordsjö blue temptation eller Nordsjö carmel dust, passe perfekt. Grå farger og nyanser har inntatt de danske hjem. Det grå kjøkkenet er ikke et opplagt kompromiss for deg som vil ha litt av det hvite og litt av det mørke kjøkkenet.


Det er likevel et kjøkken i en klasse for seg, for de grå nyansene har noen egenskaper som du ikke finner i andre farger. Enkelte gråfarger kan reflekteres i rom med f. Morgenstund eller Gråstemning. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.

Vi tente umiddelbart på ideen. Ikke heller brukes grå farger i like stor grad. Nei, fargene er over oss, og vi bruker mer kulørte og dypere farger. Nordsjös nye fargekart er laget for dem som tør å la de malte flatene ta plass, og ikke bare være en nøytral bakgrunn.


Vi har malt med Skumring og har ingen problemer med at uønskede farger dukker opp. Tidligere hadde vi Byhvit som er nesten hvit, men den gjorde at fabrikkmalte dører og lister så så gule ut. Begge skal være rene gråfarger meg bekjent.


Lyse grå farger med grønntone kan gjøre fasaden svakt blågrønn. Hvis du ønsker en nøytral grå på huset må du velge en farge som ser gulaktig ut på. Personlige preferanser Dette er kanskje det viktigste punktet å tenke gjennom før man velger farger. Til syvende og sist er det deg og din familie som skal bo og.


Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart, fylt med inspirerende farger til boligen din. Få oversikt over alle fargene her på siden. Designerens kjøkken har kun forskjellige fronter. Grått er vår nye kaffe latte, sier Kirsten Visdal.


Hun er interiørstylist og eier av. Nordmenn elsker å pusse opp. Fargene er lett anvendelige og egnet til ulike miljøer og arkitektur.

Gråtoner generelt er høyaktuelt, og de er gjerne mørkere enn tidligere. Fargene i vår Steel Collection, som for eksempel Steel Mountain er fine alternativer her. Fargene i Silver Collection er mer rene gråfarger , sier Tale Henningsen. Baderom i grå farger. Spar penger og puss opp bad på en billig måte.


Lynkurs i gråfarger ! Velg en husfarge som passer stilen og omgivelsene. Det finnes en rekke gråfarger – varme, beige og kalde gråtoner. Flere har valgt en gråfarge på huset de siste årene og har vært veldig fornøyde med det. Finn din gråfarge til huset! I dette innlegget får du forslag til mange fine gråfarger og hvordan du kan bruke de.


Isild skrev: Jeg er skuffet over FT`s manglende oppfølging av problemet. Det virker som de jevnlig kun sender ut et brev til værstingene. Mange sopp og planter brukes til farging av f. Fanene på denne siden skal fungere som en guide til hvilke farger man kan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg