torsdag 6. august 2015

Lamper slettvoll

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Lys opp høsten med nye bordlamper. Morsom og annerledes belysning.


Lamper slettvoll

Sjekk utvalget hos CoolStuff. Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt! Hos oss får du eksklusive lamper til alle rom, laget for hånd på små, spesialiserte verksteder i Italia, England og Belgia.


Det gir hver enkelt lampe sin særegenhet. Det finnes Slettvoll konseptbutikker i Skandinavia. Der viser vi våre norske håndlagde møbler presentert i helhetlige og inspirerende miljøer. Møbler, tepper, lamper og interiørvarer som er nøye utvalgt for å passe sammen og skape tidløse innredninger som varer.


Lamper slettvoll

Det er med stor glede vi kan invitere til Slettvoll København – vår første butikk i Danmark. Slettvoll hjem Kompakt planløsning Der du kjenner deg hjemme har ikke noe med hvor stor plass du har. Hos oss finner du et bredt sortiment utendørs- og innendørs belysning for å lyse opp hjemmet ditt. Besøk vår nettside, og finn din nye lampe i dag! På noen lamper kan du trekke ledningen inn i dekslet ved opphenget.


Slik gjemmer du den bort. Sikkerhet skal alltid komme først. Dessuten vil garantien falle bort hvis du gjør endringer på lampen. Men husk at det antagelig holder med én slik lampe ! Tenk gjerne på hvordan den fungerer med tanke på annen kunst i rommet, og hva slags gjenskinn den kan gi i vinduet. Man kan lett gå lei slike lamper , så bruk litt tid på å finne en du kan leve lenge med.


Lamper slettvoll

Vurder også muligheten til å få spesialdesignet en lampe. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering. Vi har stor, fin utstilling av flotte møbler fra mange kjente leverandører! Vår butikk i Kristiansand finner du i Sørlandsparken, nærmere bestemt i Avenyen.


Det er et stort antall parkeringsplasser direkte utenfor butikken. Butikken ligger mellom Strai kjøkken og bad og Slettvoll. Belysning har mye å si for et rom. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon.


Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre. For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste. Derfor burde du tenke over hva slags atmosfære du ønsker at.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg