tirsdag 4. august 2015

Kunstglass nettbutikk

Bredt utvalg av varer innen segmentene man finner i hjem, på en hytte, inne og ute. Ledende nettbutikk innen segmentet glass og interiør. Med kunstglass skaper du enkelt en unik følelse hjemme. Her har vi samlet kunstglass og skulpturer fra våre fremste glassbruk og designere i Skandinavia. Vi hos glassoginterior.


Kunstglass nettbutikk

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Kvalitetsgaver, utsmykking og profileringsartikler til din bedrift og deres kunder og ansatte.


Unike håndlagde kunstglass blåst av glassblåser Jarle og Camilla Knapstad. Glasskunst og vinglass fra glassblåseri i Kristiansand. Nettbutikk og galleri. Håndblåste glass og karafler til alle anledninger.


Besøk verkstedet i Drammen eller vår nettbutikk. GlassForum har Norges desidert største utvalg av utstyr og materiell for kunstglass og smykker. Hos oss finner du alt du trenger for teknikker som fusing, casting,Metal Clay, emaljering, epoxy art etc. Mye entusiasme og pågangsmot lå bak etableringen den gang, for det var uvanlig med glassblåsing utenom de store glassbrukene. Verkstedet stod for et eksotisk innslag i bybildet.


Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler. Rask levering - dagers åpnet kjøp. Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Viser alle resultater.


Kunstglass nettbutikk

Vi er en full-service glassmaleri design og reparasjonsstudio, kurssenter, galleri og leverandør av kunstglass og relatert utstyr. ZEBRA er en eksklusiv og unik serie kunstglass , designet av den kjente kunstneren Camilla Prytz. Zebra er ekte norsk kunsthåndverk laget av det fineste krystall.


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken. Utvalget finner du hos Glass Thomsen - dine Designforevig-butikker i Bergen! Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging, og egen shop in shop med fotokunst fra YellowKorner. Prøv også vår nettbutikk designforevig. Ikke alle er på lager, så beregn 2-uker ventetid før jeg har det klart.


Alle glassene mine blir formet for hån og blåst etter øyemål. Variasjoner i form og størrelse vil derfor forekomme. Her finner du et bredt sortiment av kunstglass og glassdekorasjoner som kan sette prikken over i for din innredning! Du finner flere populære glasskulpturer fra blant annet Kosta Boda og Iittala i ulike fantastiske farger og former som for eksempel dyr, flasker, sko og ansikt. Få inspirasjon, se våre nyheter og få eksklusive tilbud rett i innboksen din.


Keramikkrelieff fra Liv Nordvik Godt kledd fra Ingrid Åldstedt. Kunstglass fra Knapstad Glass. Aase og Troels ovnsfaste former. Beate Lund Kristiansen.


Kunstglass nettbutikk

Vi i Norway Designs ønsker å skape en vakrere og smartere hverdag der vi omgir oss med ting av betydning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg