torsdag 6. august 2015

Drygolin optimal

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. OPTIMAL holder huset vakkert. Da går du for Optimal.


Pass på at du gjør skikkelig grunnarbei med vask, evt skraping, grunniing med Visir og toppstrøk. Optimalen har litt lav glans, men den holder i åresvis! Hvis du har hvitt hus anbefaler vi Optimal Optiwhite som er spesialutviklet for hvite hus.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Malingen er fremstilt med moderne vannavisende teknologi med høy glans og UV-block som gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig og gir lange vedlikeholdsintervaller. Påfør to strøk på uhøvlet kledning.


På høvlet kledning, eller kledning med høvlede detaljer, påføres tre strøk av det valgte produkt. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. Malingen gir en soli værbestandig overflatebehandling. Oljemalingen er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Extremt værbestandig beskyttelse.


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Suverene påføringsegenskaper.

Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Jotuns beste utendørsmaling! God utflyt sikrer et jevnt og pent. På lager i disse byggevarehusene Du. Så jotun sin løsning med akryl er Optimal.


Tinnova WX er begge deler, alkyd og akryl. Gulfargen jeg malte med ble rosa i overgangen fra oppi stigen til nedpå bakken) Dårlig forklart. En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse. Holder fargen lenge og har høy glans.


Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Optimal : Dette er malingen for deg som ønsker et matt resultat. Moderne vannavissende teknologi.


Funkishus eller boliger som ligger i terrenget egner seg godt som matt, mens en herskapelig sveitservilla gjerne skal være blank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg