fredag 21. august 2015

Rusta mattor

Mjuka mattor för hela hemmet. På Rusta kan du välja bland 2mattor i olika storlekar och material. Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina produkter. Vi har även flera sköna hallmattor.


Läs mer om Rustas användning av cookies och hur du kan hantera dem här.

För den som vill göra om hemma med enkla medel har vi ett brett utbud av färg, golv och tapet. I våra varuhus hittar du även produkter inom inredning som mattor , kuddar, gardiner, plädar, belysning och småmöbler. Maxa med mattor i uterummet!


Under vår- och sommarsäsongen suddas gränserna mellan ute och inne allt mer ut, vilket avspeglas i vårens nya utomhusmattor från Rusta. Innovativa material har gjort det möjligt att skapa mjuka, naturnära mattor som ramar in uteplatsen. Det skal være enkelt å innrede balkongen og terrassen på Rusta.


I vår finner du et bredt sortiment av utendørstepper til overraskende lave priser – pluss alt annet du trenger for å skape en inspirerende uteplass. Namnet har mattorna fått då de efterliknar naturmaterialet sisal.

Våra mattor i sisallook är flatvävda. De är slitstarka och fläcktåliga och kan användas både inom- och utomhus, till skillnad från riktig sisal. Vi på Rusta vill att våra kunder ska känna sig välkomna, bli inspirerade och tycka att det är roligt att handla hos oss. På Rusta gör vi det lätt för många människor att köpa hem- och fritidsprodukter av god kvalitet till bästa pris. Sortimentet förnyas ständigt och anpassas kontinuerligt efter trender och säsonger.


Upptäck de senaste kampanjpriserna och rabatterna på skåp från de största märkena. Oavsett vad du söker så har vi en matta för dig. RugVista erbjuder ett brett utbud av maskinknutna och handknutna mattor till lägst pris.


Detta är endast ett urval av vårt sortiment. Måttbeställda och figursydda mattor i vår butik i Borås. Hos oss kan ni beställa mattor som inte finns i vanliga standardstorlekar, allt från en extra stor matta under matbordet till en figursydd matta till husbilen. Vi lyssnar på era behov och syr upp mattor på beställning.


Den klassiska dörrmattan ser till att smutsen stannar utanför huset eller i farstukvisten medan en gångmatta kan hålla smutsen på ett ställe utmed längre hallar och passager. Mattor för dörren, trappan och mycket mer. Konstgräsmattan kan skapa en bekvämt underlag i både vinterbonade och källarutrymmen.


Därför bör man skaka, piska eller dammsuga sina mattor med jämna mellanrum.

Vissa vill ha ett slitet och patinerat utseende och det finns många mattyper som passar för det. Om du har en värdefull matta som behöver en ordentlig rengöring kan det vara bra att låta ett proffs ta hand om saken. Rumsmattorna från Rusta , som kan fås i neutrala och stilrena färgtoner. Ljusgråa, svarta och vita mattor återfinns i olika färger och storlekar.


Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat. Rusta har en särskild produktgrupp med s. För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Hos JYSK hittar du ett brett sortiment av stora mattor i flera olika storlekar och material.


Våra stora mattor kommer också i många olika färger och mönster för att du ska kunna hitta en stor matta som passar perfekt in i ditt hem och är i linje med resten av inredningen. Valet av matta är avgörande för ett rums intryck och bör därför göras med omsorg. En snygg matta får snabbt ett tomt och kalt rum att se ombonat mysigt ut. En matta tillför inte bara skönhet till rummet utan är även praktiskt skön att gå på och har en ljuddämpande effekt.


Runda mattor kan också därför bli en spännande detalj i inredningen. De drar till sig uppmärksamhet genom att runda av de annars raka linjerna. Golvplattor och mattor.


Trädgårdsarbete eller avkoppling? Variera vardagen med allt från utemöbler, grillar och trädgårdsdekorationer till redskap eller produkter för dränering och bevattning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg