mandag 1. februar 2016

Farget lakk

Sjekk ut Farget Lakk. Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Kan brukes på ubehandlede overflater av tre, leire, stein og mye mer.

Lakken kan smitte av under tørketiden, beskytt klær og ømfintlige overflater. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. Vannbasert lakk som tørker halvblank med vannbestandig overflate. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk , maling, olje og hardvoksolje. Se våre produkter og farger for båt.


Lakk er et beskyttelsesprodukt som legger seg som en tynn hinne på treverkets overflate, i motsetning til beis eller olje, som skal trenge ned i treverket. Ulike typer lakk har ulike bruksområder og kvaliteter. Lakk kan fås som transparent eller halvtransparent, med eller uten farge, med ulik grad av glans og med ulik slitestyrke avhengig av.


Enten du har ubehandlet treverk,.

De fargede lakkene er silkematte. Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit, rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen. Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering.


Oljebaserte lakker gir et mer gyldent utseende enn vanntynnbare lakker. Valg av lakk må derfor også bli et spørsmål om hva man liker, sier Berthelsen. Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! To- farget lakk (Kan ikke kombineres med soltak) 9. Platinum Gold = Pearl Metallic lakk.


Først grunning eller primer, deretter den fargede lakken, og tilslutt klarlakk. Les på bruksanvisningen hvor lenge det skal tørke mellom lagene. Du kan enten bruke fargepenner til småskader, eller spraybokser til større skader.


Pust nytt liv inn i dine møbler og innvendige flater. Jo flere strøk jo lysere og hvitere panelvegger får du. Støvsug og tørk deretter overflaten med mikrofiberklut. Panellysneren heter Snøheim.


Rør godt om før og under bruk.

Underlaget må være tørt. Hell en passe mengde lakk på gulvet, og fordel lakken jevnt og fyldig i bordets lengderetning. Jordan gulvlakkpensel eller lakkrulle Arbeid rask og effektivt for å unngå å komme tilbake til halvtørr lakk.


BRUKSOMRÅDE Betonglakk er en slitesterk lakk for betonggulv. Produktet egner seg også godt som overflatebehandling av hardbetong og sparkelmasser. Betonglakk gir en kjemikaliebestandig glatt flate, som er lett å holde ren. For ekstra slitasjemotstand anbefales det å bruke klar lakk som toppstrøk.


Hvor gamle møbler lakk ↑ Før vi dekker den gamle lakk møbler,Det bør brukes for å velge et verktøy. Sammensetningen blir påført til overflaten i to eller tre sjikt spesiell børste eller vattpinne. For å gjøre det, må du lærret å pakke inn en liten mengde av bomull dynket i lakk. Nytt gulv med farget olje Mange velger å skifte ut hele gulvet, men en fornyelse av gulvet behøver ikke å være fullt så omfattende. Dersom det ikke er lakkert fra tidligere, kan man ifølge Ifi (informasjonskontoret for farge og interiør) slippe unna med bare å stryke på farget olje.


Velg riktig lakk Tre er et levende materiale som utvider og trekker seg sammen. Hvis lakken stritter imot denne bevegelsen, vil man oppleve at bordene kan sprekke på det svakeste punkt eller at avstanden mellom bordene fordeler seg ujevnt på overflaten. Det er derfor viktig å velge rett lakk til gulvet ditt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg