onsdag 13. juni 2018

Glassplugg

Glassplugg

Denne glass pluggen passer for følgene. Koolart, Leverer kvalitets tilbehør til bil. Dette til de fleste bil modeller og. Brønnteknologiselskapet TCO i Bergen utvik-let for noen år siden en glassplugg som plasseres i produksjonsrøret og fjernes først når produksjonen skal settes i gang. Alternativet er å bruke mekanisk plugg som det tar dager å fjerne.


Engangspluggen fjernes ved å sprenge den bort. Det har så smått begynt å krype inn felger fra Enkei i webshoppen vår :) Disse har mye kult innen racing og retro. Helt opp i bredder og. Man trenger ikke gå ned å fiske opp pluggen, eller bore den i stykker slik man må med tradisjonelle plugger.


På denne måten sparer man en god del nedetid ved å bruke en glassplugg som kan sprenges til glasstøv fra et plattformdekk, for eksempel, sier Viggo Brandsdal (bildet) i TCO til Offshore. Har bestemt meg for å fjerne vindusviskeren på bilen til dama igjen, og da vil jeg også gjøre noe med den stygge greia som sitter igjen på. Bruk Tex eller Sikaflex eller Rute lim ved montering. Gir et slett og flott look. Viskermotoren på bakruta på min CRV har tatt kvelden, så tanken på å fjerne hele greia og sette inn glassplugg er svært fristende, da jeg ikke bruker viskeren.


Man får kjøpt noen blanke dingser man stapper over hulla og skrur fast undenifra. Men er det ikke påbudt med vindusspylere foran? Glassplugg for å fjernevindusviskeren fra bakruten. CNC Fres for nøyaktig presisjon.


Fjern vindusviskerarm og vindusviskermotor. Tips en venn 1kr Midlertidig utsolgt-. Lakkert på baksiden av glasset slik at den ser ekte ut! Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og. GlassPlug , Bewdley, Worcestershire.


Only friends with Legends, naturally. The Inter Remote Shatter Valve (IRSV) is a qualified barrier valve, which is remotely opened. It can be integrated as part of the completion string or installed below. Bilen går uten problem.


Liten service på den igår med olje, oljefilter, luftfilter, pollenfilter, dieselfilter og glødeplugger. Nå blir det å bestille glassplugg til bakruta, og få fjerna viskermotoren bak. Som teknologiselskap har TCO alltid vært opptatt av å beskytte den forskning og utvikling som ligger til grunn for vår olje- og gassteknologi.


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Odd Sollesnes, TCOs kreative hodet på den tiden, begynner å tenke: Hva om vi lager en glassplugg som vi kan sprenge i stykker? Han mangler penger til å utvikle ideen, men ved hjelp av TCO-gründer Torbjørn Vatle får han hentet inn frisk kapital fra blant andre Rieber-familien og Herman Friele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg