mandag 22. februar 2016

Fargekart oljedekkbeis

Sjekk ut fargekart oljedekkbeis. På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot.


Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge.

Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. Helt ytterst mot været trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. Kledningen beskytter huset. En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten.


Butinox beskytter kledningen. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger.

Jernvitriol kg 16- per stk Kjøp. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Tilsatt sopphindrende midler. Eller besøk en av våre butikker.


Beckers har bred kunskap om farger og maling. Her finner du tips om maling av høyeste kvalitet for maling til innendørs og utendørs. Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. En ny moderne oljedekkbeis. Meget værbestandig beskyttelse. Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger.


Moderne vannavissende teknologi. Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur. Vi selger kun hvit maling på nett.


Strukturen i treverket synes best ved bruk av beis.

Maling gir en dekkende overflate. Dekkbeis er en dekkende beis som har tynnere konsistens enn maling. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind. Se utvalget av maling.


Kjøp på nett eller i butikk. Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser.


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn.


Se fargekolleksjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg