fredag 16. mars 2018

Panel perlestaff

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Den vakre perlestaff -profilen er elegant og stilfull, og skaper samtidig en intim og god atmosfære. Du kan trygt bruke perlestaff både i små og store rom. Perlestaff blir brukt både i tak og på vegg.

Kan også bestilles oljet, malt eller beiset i valgfri NCS farge. Rengjøres med en fuktig klut. Kun vannbaserte og miljøvennlige produkter benyttes ved overflatebehandling. Ubehandlet panel bør overflatebehandles umiddelbart for å hindre gulning.


Den ble også mye brukt i tak i gamle dager. Innvendig panel er trendy, bærekraftig og bidrar til et godt innemiljø. Maxbo har et bredt utvalg av ulike paneltyper.


Velger du et panel fra Moelven som er ferdig overflatebehandlet sparer du ikke bare tid og penger, du sikrer deg også et panel som visuelt holder seg pent år etter år. DU kan velge mellom lasert, malt, beiset eller oljet panel.

Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Blir brukt både i tak og på vegg. Panel i gran og furu kommer i ulike kvaliteter og behandlinger. Kan leveres ubehandlet, beiset og malt.


Kvistfritt panel bør benyttes dersom du er redd for kvistgjennomslag på malt panel. Panel kan monteres både på vegg og tak og kan også brukes som brystningspanel med mer. Panelen monteres stående, liggende eller diagonalt. Velg ditt panel etter din egen smak og stil, eller følg de nyeste trendene for hus og hytte. Fås i flere farger og utførelser.


MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger. Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp.


Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel. MDF panel fra Byggmax gir prosjektet ditt en pangstart! Påføringen er enkel og resultatet blir vakkert. Hos oss er alle velkomne.


Spør oss gjerne for tips og råd.

Slik frigjør du verdifull tid og kan fokusere på andre viktige arbeidsoppgaver. Stående kledning, kan også monteres liggende. Velger du Ultimalt utvendig malt kledning får du en kledning som er ferdig råtebeskyttet, grunnet. Fargene og profilene gir deg mange forskjellige valgmuligheter og Arbor Panel står godt til alle møbler, uansett hvilken stil du har i hjemmet ditt.


Rask og enkel montering Arbor Panel settes raskt og enkelt opp med not og fjær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg