onsdag 21. mars 2018

Interiør molde

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet.


Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. Tekstil og interiør til hjemmet.

Her finner du kontaktinformasjon og åpningstider til Kid Molde Storsenter. Kvalitet og design samlet på ett sted. Utvalget i interiør og design til hjemmet finner du hos OE Strande - din Designforevig-butikk i Molde sentrum! Gratis gaveinnpakning, stort utvalg og personlig oppfølging. Prøv også vår nettbutikk designforevig.


Flott butikk, stort og. RM Ship Interior AS Avd Molde. Vi har også egen håndverksavdeling som tar på seg alt innen oppussing og flislegging.


Vi leverer hovedsaklig til Malmefjorden, Eide, Fræna, Molde , Averøy, Gjemnes og Aukra.

Men også til mange andre kommuner. Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.


Vi har noen av de mest kvalifiserte personelle innen bransjen, med mellom til års erfaring innen skipsinnredning og skipsinteriør. Du er hjertelig velkommen til å besøke vårt kontor i Molde , eller å kontakte oss. Kjøp møbler på Bohus i Molde. Vi holder åpent hverdager frem til kl. Se kontaktinformasjon og få veibeskrivelse her.


Det viktigste vi kan tilby våre kunder, er topp service og den store fagkunnskapen vi har. Vi gjør hus til hjem, velkommen til oss! Velkommen til FIINT INTERIØR ! Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg.


Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat! Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett. De har også dyner, puter, pledd og håndklær.

Interiørbutikk med tidløst interiør for moderne hjem. Aandahls interiør er preget av en inspirerende og lun atmosfære, vi holder nå til i tredje etasje sammen med Garn. I vår butikk kan du la deg friste og skape din egen stil, enten du skal innrede hjemme eller på hytten.


Lave priser og rask levering. Finn din favoritt i nettbutikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg