tirsdag 27. mars 2018

Grå stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Hvilken stil har du i ditt hjem? Se nyhetene våre, og finn nye møbler her. Grått har gått som er farsott gjennom landet og erstattet mang en Egghvit vegg i løpet av de siste årene, – og det kan vi godt forstå!


For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger.

Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Bytt farger på dette rommet. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten.


Se hele hjemmet hennes her! Men det er klart den trenger litt spennende tilbehør for å skinne. Her er forskjellige måter å style den på.


På soverommet valgte vi en farge som heter ascott (tror jeg), veldig fin på soverommet, men tror den vil bli for mørk i stue. Ellers er grå harmoni og skifer fine gråfarger, men også de er for mørke å kle en hel stue i.

En ren grå farge er nøytral, og man kan lures til å tro at den passer til alt, suplerer Praskac. Men grått oppfører seg som kontrast til fargen den står ved siden av. En nøytral grå vil derfor virke blå ved siden av oransje. Han råder derfor til å tilføre litt farge i gråmalingen, slik at den harmonerer med omgivelsene. Skal male en stor stue og ønsker oss en gråtone på veggene, men det er så mye å velge i. Har dere noen fargenavn som dere kan anbefale, evt.


Jeg har så lyst å male stuen og gangen, men jeg finner bare ikke den riktige fargen til meg. Jeg ønsker ikke en greige farge, og heller ikke en farge som heller mot grønn eller blå. Jeg vil bare at den skal være grå.


Fant dette bildet og jeg synes den gråfargen var perfekt. Noen som har eller vet om noe som ligner? La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Få varene levert hjem.


Lån tilhenger hos IKEA. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.

For å hjelpe deg med å finne det interiøret du ønsker, kan du bla gjennom bilder av interiør grå stue i galleriet under. Hvis du trenger mer inspirasjon, bare bla i kategorien stue. Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har.


Grunnprinsippene får du her. BESTÅ har utviklet seg til en flerfunksjonell løsning til hele stua. Nyhet KRAGSTA Settbor sett med stk.


Stua til Annette er innredet i hvitt, satt sammen med delikate toner av grått , gult, gull og fersken. Jeg elsker greige farger som kalk og diskret, men de var ikke god match med våre eggehvie lister. Det gir liv til den hvite stuen.


Sofaen er kjempestor og fyller hele hjørnet. Den er kjøpt på IKEA. Mange puter i forskjellige mønstre pynter opp i sofaen.


De to bordene fra butikken hennes følger opp med sine grafiske mønstre. Fargene er verken helt grå eller helt beige, men er perfekt harmoni midt i mellom. Disse nyansene har alle et dempet preg, altså en sorthet over seg. Så det er fordel med samme gulv hele veien. I tillegg lurer vi på skifte på stua også.


Dersom vi ikke tar stua , hva passer til trestavs eik, og hvis vi tar stue også, hva bør vi velge da? Liker lyse og litt grålige gulv. Står mellom klikkvinyl i lys eller grå eik enstavs, men da må vi ta alt gulv.


Hva er trendy og hva passer sammen? Etter gradvis nye møbler i stuen , har det blitt litt for mye grått i rommet synes jeg. Vi har en kontrastvegg som er mørke grå , mens de andre veggene er lyse grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg