onsdag 21. mars 2018

Butinox futura fargekart

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr.


Med denne spesialmalingen unngår du at dører og vinduer får klebrig limeffekt ved lukking. Butinox har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg,.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet.


Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny fremtoning. Finn ut hvor mye maling du trenger. Prøv vår interaktive fargevelger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. I tillegg gir den en ­varig nymaltfølelse og meget god farge- og glansstabilitet.

Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Butinox oljedekkbeis på en bodvegg tilknyttet huset, år, er nedslitt og er plaget av svartsopp. Drygolin Extreme på garasjevegg, år, ser selvfølgelig ny ut enda da det bare er to år siden den ble påført. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Det gis års skriftlig garanti på farge og glans, og garantiseddel følger med produktet.


Opptatt av interiør, fargetrender og oppussing? Da er Enkel Fornyelse bloggen til Butinox Interiør noe for deg. Her holder vi deg oppdatert på interiørtrender, fargekombinasjoner og fargekart.


I tillegg får du smarte veiledninger til kjapp oppussing av hjemmet ditt. Vår visjon er å gi deg nyttige interiørtips som er enkle å gjennomføre. La deg inspirere av våre brosjyrer og fargekart. På tide med fornying? Trykk på brosjyreforsiden for å laste ned.


Malingen inneholder filmkonserverende midler som reduserer risiko for overflatesopp. BUTINOX OLJEBEIS Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. For­ behandling med grunning er ikke nødvendig. Butinox Oljebeis inneholder spesialoljer som trenger godt inn i treverket og gir et meget vakkert utseende, hindrer fuktopptak og stabiliserer treet mot opp oppsprekking.


Anvendes til træværk, hvor man ønsker et dækkende udseende med en afdæmpet træstruktur.

De anvendte pigmenter og bindemidler giver en meget god vejrbestandighed og lang holdbarhed. Grunningen kan benyttes på både høvlede og uhøvlede flater, samt trykkimpregnert trevirke. En løsemiddelfri og silkematt maling for innendørs bruk. Meget hurtigtørkende og luktsvak og brukes på slettvegg.


En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Inneholder aktive sopp- og algehindrende midler. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur.


DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg