onsdag 14. mars 2018

Bra sommarmöbler

Vi arbetar hårt med att du som kund ska trivas i våra butiker och självfallet hitta det du söker. Det är i ditt hem som du berättar historien om dig själv. Hos Grebbestad Sommarmöbler finns lösningar till möblering av ditt uterumoch växthus, din uteplats eller trädgård. Artwood innemöbler och utemöbler av högsta kvalitet.


Välkommen in i vår web-shop eller till vår butik i Grebbestad.

Fick ett meddelande om att bordet skulle komma men ingenstans att meddela att jag inte kunde vara där den dagen. Ingen information att jag måste mejla till dom som kör de ut. När du behöver ta en paus från sommaren samt solen och lägga dig med en bra bok i våra utemöbler gör du det bäst tillsammans med våra solskydd i en mängd olika former.


Betalning Här finner du de vanligaste frågor vi får gällande betalning. Vi har två butiker i Göteborg och en i. Bra service och återkoppling på mina frågor Minus var tidsspannet på leveransen då jag beställde som företag och inte privatperson. Leverans efter kl 17.


Nu är vår reklamfilm färdig, missa inte en av årets absoluta nyheter från Brafab.

Efter mindre än ett år så spricker plasten i överdraget. Då jag skulle göra ett inköp av nya sommarmöbler så tog jag med mig överdraget. Bemötandet jag fick var allt annat än professionellt. Handla bra sommarmöbler efter material på vår hemsida, klicka här! Hitta rätt trädgårdsmöbler hos Trademax.


Brafab ger utomhusälskaren underbara uteplatser och uterum genom möbler, kök och paviljonger för trädgår pool och balkong. Välj trendiga, klassiska eller. Check out what 4people have written so far, and share your own experience. OLIKA TYPER AV DYNOR. HANDLA ONLINE ELLER I VÅRA BUTIKER PÅ HISINGEN OCH KÅLLERED.


OLEFINTYG Ett av de finaste tyget vi har i vårt sortiment. Bra Sommarmöbler i Göteborg AB har en tillväxt på 1 jämfört med föregående år. Dynor med detta tyg är uvbehandlat vilket gör att det inte solbleks.


TEXTILENE Textilene är ett mycket tåligt syntetisk material som används för utomhusbruk. Verksamhetsbeskrivningen för. Today the company has three stores but it’s the e-commerce (brasommarmobler.se) that is growing the quickest.

Parasollerna finns i flera olika färger och modeller, allt för att du ska kunna matcha ditt parasoll med ditt hus och dina övriga utemöbler. Om du vill skapa ett uterum i din trädgård att spendera sommarmånaderna i har vi ett bra sortiment av paviljonger och partytält i flera olika designer och storlekar. Sveriges bästa sökmotor för shopping. Shoppingsöket för dig som ska. Att kunna erbjuda våra kunder ett såpass brett sortiment och snabba leveranser är något vi är väldigt stolta över.


Under början av året har bolaget genomgått en ägarförändring. Inred uteplatsen för lata dagar och långa kvällar i trädgården. Vi köper in loungeset av hög kvalitet direkt från små specialiserade fabriker, utan.


Sommaren närmar sig och likaså grillkvällar och middagar i trädgården. Med stort kunnande, bra service och snabba leveranser levererar vi trädgårdsmöbler över hela landet och inte bara till storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg