onsdag 7. mars 2018

Sens fargekart

SENS - Trygg fra første strøk. Malingen inneholder ingen løsemidler og avgir ingen skadelig avdamping. Du slipper til og med ubehagelig malingslukt, allerede under påføring. Se det digitale fargekartet. En dempet brunbeige (greige) tone.


Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning.

Jotun fargekart Lady Sens våre vakreste farger. Jotun gir og en oversikt over produktene sine. Jotun tilbyr også gratis utsendelse av fargekart , gå inn på Bestille Jotun Interiør fargekart eller Bestill Jotun Eksteriør fargekart , så kan du velge de du ønsker.


Faktisk mindre enn EU tillater i kosmetikk. Deler på denne siden. Hjelp for tilgjengelighet. Jotun lanserer nå et nytt digitalt fargekart for SENS.


Her vil du finne fine farger til barne- og ungdomsrommet, samt naturlige og harmoniske farger for lune interiører.

Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Er en gulaktig beigetone. En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket.


Det betyr at du kan male soverommet ditt, og trygt ta rommet i bruk helt umiddelbart! Nå relanseres serien – støttet av et nytt digitalt fargekart med harmoniske farger for glade, trygge hjem. Sens er det naturlige valget for deg som er opptatt av å ivareta et best mulig inneklima, og er perfekt til oppussing av barnerom.


Med Sens kan du være trygg på at du ivaretar din egen og familens helse. Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Fargekart for Herdins Ekte beis. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Se våre fargekart her. Top Jotun Mur Akryl With Jotun Sens Pris. Malertape Tesa With Jotun Sens Pris. Excellent Jotun Sens Pris With Jotun Sens Pris.

Finest See More With Jotun Sens Pris. LADY Pure Color er Jotuns første globale fargekart. I arbeidet med dette kartet har vi tatt utgangspunkt i tre tendenser i tiden: New Comforting byr på enkelhet, stillhet og ro.


Kreativitet og lekenhet kjennetegner Urban Casual. Travel in style er en reise inn i det glamorøse og eventyrlige. Når Jotun skal lansere nytt fargekart , er det nesten litt som å vente på julaften.


Veldig mange er spente på hva de flinke folka i Jotun har forsket seg fram til på fargefronten for året som kommer. For det ligger mye research og jobb bak å utarbeide nye farger, det er ikke bare å stikke fingeren i lufta og ta det på gefühlen. Velg rom og lek med våre nye farger!


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Prøv vår interaktive fargevelger. Finn ut hvor mye maling du trenger.


Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg