torsdag 15. mars 2018

Grå skifer jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En gulaktig grå tone.

Vakker, mørk gråtone som står i perfekt fargeharmoni med mange andre gråtoner. Oppleves som klassisk grå. Ren og lekker i uttrykket. Passer til en mengde andre mer kulørte toner. Fargen kan oppleves ulikt.


Läcker till både beige och blått. Vi henter ro og inspirasjon i naturen. Det er noe med denne upretensiøse skjønnheten, det rustikke, unike og overbevisende som får oss til å senke skuldrene.


Dempede grønntoner som denne står også tøft til årets fersken- og gultoner.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Grått er jo lekkert til så mangt, litt avhengig av hvilken nyanse av grått man velger, mener Klæboe Mørkve. Nanna sverger til mørke juvelfarger i 50-tallshuset sitt.


Lurer også på om dere kan foreslå alternative farger til kontrastveggen vår i tv-stuekroken (vi har L formet stue). Jotun Lady Minerals - Green Leaf. Pauls Blue på kjøkkenet ! Disse fargene er virkelig nydelige sammen!


Kjøp gjerne to store Aprøver å se på det samme med både møbler og gulv. This color has an approximate wavelength of 575. En lun, flott mørk gråtone. Perfekt kombinasjon til alle gråfargene nevnt over.


Resultatet er rent, pent og stilfullt. Denne passer til en mengde andre farger! Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet.


Naturfarger og varianter av grått er årets trend for maling av hus og hytter. Dette gjør fargene varmere i tonen. Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene.

Platene er profilert med not og fjør for skjult spikring. Veggplatene har not og fjør på to kanter. Orkla-Sørbøen er en norskprodusert plate, hvor det kun blir benyttet norske råvarer.


Mange faller for nettopp den litt dempede tonen. Den changerende grå giver liv til væggen. Lady Minerals i farven Grå Skifer er lavet med respekt for naturen og med afsæt i naturens farver. Det matte kalklook og de uens og changerende overflader giver et flot, men samtidigt roligt spil på væggen.


Men, jeg hadde tenkt at dette skulle være en kontrastvegg, og da de andre veggene i en litt lysere farge. Malte derfor veggen ved siden med Grå Harmoni. Statement Blue er en farge som gir energi og næring til fantasien, og tilfører hjemmet et karakteristisk og personlig uttrykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg