fredag 9. mars 2018

Fargekoder

NCS står for Natural Colour System, og er det eneste fargesystemet som beskriver farger nøyaktig slik vi ser dem. Det er lett og logisk å forstå, og. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. I tabellene under tilbyr vi en haug med HTML fargekoder du kan bruke til utforming av ditt nettsted.


Prøv også vår HTML farge velger som gjør det lekende lett å velge en kombinasjon av farger som passer godt sammen.

Det fargerike HTML fargekartet og HTML fargevelgeren vil gjøre valg av farger like enkelt som å gå en tur i parken! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Andre fargekoder Forkortede fargekoder.


I CSS er det mulig å forkorte kodene til tre tegn. En annen mulighet i CSS er å oppgi den gjeldende RGB-verdien til fargen. Ved å bruke fargekoder kan du gjøre flere vurderinger.


Ut fra første ledd kan du vurdere om nyansen er slik du vil ha den. Hvis tallet for sorthet er høyt så får fargen en mørk, grålig nyanse.

Ut fra andre leddet kan du vurdere om fargen er slik du vil ha den. S står for Second Edition og betyr at det dreier seg om en standardisert NCS-kode. Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg. Du kan trykke på Tab tasten for å flytte markøren til neste felt. Når du har fylt inn fargekoder trykker du så med mustasten utenfor feltene, kodene vil automatisk vises i tillegg til nærmeste HEX fargekode.


Her kan du se PMS-fargene som skal brukes ved produksjon og gjengivelse av veiskiltene. Fargene skal aldri brukes i andre verdier enn 1. Resistanser eller motstander er ofte merket med fargede ringer. Og nettopp her kommer fargekoder inn.


Har du kjøpt maling eller vært i fargehandelen, har du helt sikkert lagt merke til at alle fargene har et nummer som består av både tall og bokstaver. De bruker jo fargekoder på sine aut. Mange har kanskje også et navn. Syns personlig det ser helt mårna ut, men det betyr jo ikke så mye hva jeg syns Anbefal Siter. Forskriftene inneholder bestemmelser for fargemerking av de viktigste ledningene.


En jordleder skal være merket med gul og grønn farge, eller med bokstavene PE. Slike ledninger kan også være blanke. En nøytralleder skal være isolert. Isolasjonen skal være merket med blå farge, eller med bokstaven N.

Nasjonal produktspesifikasjon for arealplan og digitalt planregister Innholdsfortegnelse 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg