tirsdag 13. mars 2018

Oljedekkbeis på maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.

På utkikk etter oljedekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk!

Intervallene varierer fra 5-år opptil år - forutstatt riktig forarbeid. Bruk egne malingstyper for utsatte partier som vinduer, dører og. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Det betyr at fuktigheten i treverket kan fordampe uten at beisfilmen ødelegges.

Skal du bruke dekkbeis eller maling seinere, må du ikke bruke beis som inneholder tjære eller linolje. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. En annen ting å tenke på med Optimal er at siden den tørker såpass fort, så vil den ikke gi et like pent resultat som oljebaserte produkter.


Alle maling og beisprodukter har jo bra og dårlige sider.

Spørsmålet er bare hvilke egenskaper du er ute etter. Vanskelig å få alt i ett og samme produkt, desverre. Med oljedekkbeis får du lengre vedlikeholdsintervall enn med beis, det normale er fra til år. Fra beis til maling Dette panelet er beiset, og kan fint overmales med både dekkbeis og maling. Skal du bytte fra beis til maling må du legge inn et ekstra trinn i forhold til om du bare skal male over på vanlig måte: Du bør grunne treverket.


Både oljedekkbeis og oljemaling gir en dekkende film, men maling gir en tjukkere film og har lettere for å flasse enn dekkbeis. Det skyldes at den tørker ut i sola og blir sprø. Men den flasser ikke om grunnarbeidet er godt og den ikke står for lenge.


Etter 80-tallet har det gått stadig mer oljedekkbeis på bekostning av oljemalingen.

En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling , men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av beis, men må overmales hyppigere enn ved bruk av høykvalitets malinger. Dette er derfor underlag som det er stor fare for å få noe blæring og avflassinger på i fremtiden også. Her kommer en beskrivelse på hvordan du kan få best mulig resultat på dette underlaget. Med forbehold om at dette kan slippe igjen.


Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling , men tykkere sjikt enn beis. Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis.


Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid.

Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år.


Når du velger en maling fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Akrylat Fasademaling år liter. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Drygolin Nordic Extreme Jotun liter. Meget værbestandig oljedekkbeis som fremhever treets struktur.


Jeg ville vært skeptisk til å benytte oljedekkbeis , eller maling , på et utvendig gulv. Og det slites ganske raskt vekk, med eks. Da hadde jeg heller akseptert et mørkere gulv og brukt Tjæralin på nytt.


Den er også fin på flater hvor du ønsker å skifte farge. Behandling av terrassegulv med maling eller dekkbeis? Hvis det er maling du har på vegg kan du kun bruke maling.


Beis fra før = beis, oljedekkbeis eller maling. Beis, dekkbeis eller maling ? Værbestandig oljedekkbeis for utvendig treverk. Tilsatt sopphindrende midler. Gjør at treverket får en avdempet trestruktur.


Vi selger kun hvit maling på nett. Målet har vært å teste kvaliteten på produktene, slik at forbrukerne kan gjøre gode valg. Dette er det verste resultatet noensinne siden Folksam startet med å teste utendørsmaling, skriver Folksam i testrapporten. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Kjøp på nett eller i butikk. Gir ingen fiberreisning på utvendig treverk. En ny moderne oljedekkbeis.


Holder farge og glans lengre og er ekstra effektiv mot svertesopp og alger. Moderne vannavvisende teknologi. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang.


Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg