tirsdag 27. mars 2018

Jotun drygolin fargekart

Jotun drygolin fargekart

Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør.


Jotun drygolin fargekart

For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen.


Når du velger en maling fra Jotun , kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Det er derfor vi med sikkerhet kan si: I Drygolinvær er det Drygolin som holder. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år.


Jotun drygolin fargekart

Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Dekkbeisen er meget værbestandig og har god beskyttelse mot. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis!


Tilsatt sopphindrende midler. Med Jotun Fargetrygghet er du. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre. Huset er vår viktigste eiendel. Og når man skal igang med malejobben, ønsker man å finne den perfekte fargen, og ikke minst en maling som beskytter godt og lenge.


Nå har Jotun laget et stort digitalt fargekart hvor Jotuns fargesjef har funnet frem de beste fargene til huset. Oljedekkbeis med ekstra god beskyttelse og holdbarhet. Få konkrete tips til fargekombinasjoner for ditt hus og bli din egen fargeekspert. I vårt digitale fargekart kan du nå få fargeråd til hele huset på sekundet!


Extreme-teknologien gir overlegen beskyttelse og ekstrem farge- og glansholdbarhet som holder lengst. Nye malingskvaliteter. Jotun Drygolin Ultimat vindu og dør er spesielt egnet for beskyttelse av utvendig treverk som vinduer, dører, staffasje, hagemøbler, garasjeporter, gjerder og andre høvlede utendørsdetaljer. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color. Grunnmuren er også en del av husets detaljer.


Jotun drygolin fargekart

Se her hvordan du best kan fargesette grunnmuren på huset ditt slik at den passer til fasadefargen. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg