tirsdag 20. mars 2018

Lamper finsk design

Lamper i skandinavisk design fra Bolia. Utforsk det flotte utvalget og finn en designerlampe som matcher stilen til hjemmet ditt. Mange forskjellige designs.


God belysning setter sitt preg for er helhetlig interiør og skaper trivsel på kontoret. Se vårt store utvalg av lamper i kjent design. Frakt kun 5- Gratis innpakning.

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Secto har klart å skape en rekke veldig pene lamper utskåret i finsk bjørke- og valnøttre.


Designeren bak de unike Secto lampene, Seppo Koho, har blitt anerkjent internasjonalt for måten han kombinerer flott design og bærekraftige materialer med lampenes varme belysning. Secto arbeider med å skape lamper som kombinerer det rustikke med enkelt og tidløst design. Dette er i særdeleshet lyktes for dem og deres serie av lamper i finsk valnøtt- og bjerketre.


De er virkelig vakre og veldig nordiske i sitt uttrykk.

Hele serien består av gjennomtenkt håndarbeid som er håndlaget design , laget av finsk bjørk av dyktige håndverkere. Noidoi Design Studio Michele De Lucchi Nicolai Wiig Hansen Michael Geertsen Norm. Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt.


Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet. Er du på jagt efter moderne skandinavisk design , der kan sætte prikken over i’et i din indretning, så bør du tage et kig på vores store udvalg af lamper fra finske Secto. Secto arbejder på at skabe lamper , der kombinerer det rustikke, med enkelt og tidløst design.


Det er ubetinget Octo der er den mest populære lampe i sortimentet, og den har da også modtaget mange designpriser i hele verden, og hænger udstillet mange fornemme steder. Secto skærmene er lavet i Finlan af PEFC-certificeret, finsk birkefinér i bedste kvalitet. Morsom og annerledes belysning.


Sjekk utvalget hos CoolStuff. Her finner du fine lamper og belysningsløsninger til hjemmet ditt! Secto Design Oy takes the protection of intellectual property rights very seriously. Sort på utsiden og tre på innsiden.


Det er noe rust på den som også kan virke sjarmerende. Selger en rustikk lampe fra en finsk designer. Se også mine andre retro annonser.

Noen design har naturligvis fått en spesiell status: klassikeren. Kjøper betaler frakt. Noen lamper er like populære nå som da de ble designet, og har vært det hele tiden, som for eksempel Tolomeo fra Artemide. Andre lamper blir populære igjen en tid etter at de ble designet siden.


Her blir lampenes opprinnelige kvaliteter gjenoppdaget og moderne igjen. Sammen danner de et klart bilde av hva skandinavisk design står for og hva som gjør dette så unikt. Nye produkter og mange tilbud presenteres hver uke. Er du på jakt etter nye lamper til boligen så er du altså kommet til rett sted. Vi elsker lamper , og vi vil gjerne sikre at du får en fantastisk kjøpsopplevelse når du handler hos oss.


Bak hver ikonisk lampe står en dyktig designer. Her kan du bli litt bedre kjent med skaperne av noen av våre mest populære designlamper og se hvilke lamper de er kjent for. Felles for dem alle er et intenst detaljfokus for å sørge for at sluttproduktet skiller seg ut i mengden.


Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg