tirsdag 12. november 2019

Pris drygolin ultimat

Pris drygolin ultimat

Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,. En utendørs moderne oljemaling med spesielt lang holdbarhet. DRYGOLIN Ultimat husmaling. Inneholder filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopper og alger på treoverflaten.


Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende.


Pris drygolin ultimat

På lager i disse byggevarehusene Du. Ultimat har vesentlig kortere tørketi noe som muliggjør to strøk på samme dag. Malingen er enkel å påføre og har gode heftegenskaper. Extremt værbestandig beskyttelse. Jotuns beste utendørsmaling!


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Ekstremt værbestandig beskyttelse.


Tørker raskt - strøk på en dag. God utflyt sikrer et jevnt og pent. Velegnet for takrenner osv. Den har suveren heft og finish. Beholdning på nett er kun i fargen Hvit.


Kontakt ditt varehus. Drygolin Pluss Oljemaling. En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse. Holder fargen lenge og har høy glans. Moderne vannavissende teknologi.


Pris drygolin ultimat

Fulgte boka til punkt og prikke, med husvask og spyling. Blir spennende å se hvor lenge malingen holder. Den var svindyr, men er holdbarheten så god som reklamen sier er den verdt prisen, synes jeg.


For første gang har de også sett på pris , selv om dette ikke er med i vurderingen av produktenes kvalitet. Folksam gjør en slik test. Testene går over to år og foregår ved at malingssystemene påføres trepaneler som så settes ut og står i to år. Derfor er den JOTUNS beste maling, som gir huset ditt den ultimate beskyttelsen. Malte huset med Drywood i fjor sommer og i år har vi laget ny mønestokk og spir på taket som skal monteres.


Alt malt med Drywood.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg