onsdag 28. mars 2018

Sprøytesparkel

Legg til Kjøp og Hent. Til bilen, campingvognen, plastbåten, i hjemmet osv. PP Spray Filler, for mindre slipesår, riper og lakkskader. Kan brukes både på en- og to-komponentsparkel for å beholde en tettere finish.


Sprøytesparkel Polyester Grå 5kg boks inkl.

Fyller ujevne overflater, f. Hurtigsparkel og Spraysparkel direkte på bart metall kan føre til blæredannelse. Det samme gjelder for 2-komp. Våre sparkler finnes som håndsparkel, rullesparkel og sprøytesparkel.


Se gjennom et stort utvalg av bilpleieprodukter til rettferdige priser. Bestill nå og få den levert på en praktisk måte.

Dette produktet er ferdig til bruk og kan sprøytes. Jotun sandsparkel sprøyte. Epost: Passord: Logg inn Registrer deg her Glemt passord.


Benyttes innendørs på tak- og veggflater av betong, puss, lettbetong og gips til skjøte- og bredsparkling. Dalapro S Dala er et standard hvitt sprøytesparkel. Nordsjö Professional P25. Sprayfyller Gir glatte overflater uten porer Se produktet.


Rull- og sprøytesparkel til helsparkling av vegger og tak innendørs i tørre rom på underlag av Leca, betong og puss m. Tixotropisk sprøytesparkel. Gir en tett overflatefinish på sparklede flater. XL-BYGG er Skandinavias største byggevarekjede.


Hos oss får du eksperthjelp på de fleste områder innen trelast og byggevarer. Besøk oss i dag, våre eksperter. Også egnet for ilegging av papirremse.

Professional Lett sprøytesparkel er en hvit lettsparkel med god fyllevne utviklet for sprøytesparkling og grengning av tak. Brukes til sprøyting, sletting og grenging av tak.

Fester på blikk, metall og glassfiberarmert plast. Kan sprayes i flere sjikt for høyeste. Enkomponents sprøytesparkel i sprayform. Kan brukes på både en- og tokomponentssparkel for å oppnå en tettere overflatebehandling. Produkttype Sparkel Forp.


For fylling av mindre skraper, riper og lakkskader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg