mandag 5. mars 2018

Puter kid interiør

Puter kid interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.


Puter kid interiør

Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Få bedre nattesøvn med riktig dyne!


Alle sengesett til voksne. Hos Kid har vi komfortable dyner i dun og fiber: sommerdyne, vinterdyne og helårsdyne. Tilbudet på utgående modeller varer så langt beholdningen rekker.


Kid Interiør lanserer, som første interiørkjede i Norge, Redown dundyne og dunpute. Produktene er utelukkende laget av resirkulert dun og fjær, og kan gjennom denne fantastiske prosessen varme på nytt. Puter i alle farger og mønstre.


Bruk puter i sesongens farger og mønstre til å gi nytt liv til sofakroken hjemme. Mange av putene kommer som tre for to tilbud. Vi har alt du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Medlemmer i kundeklubben får fri frakt ved kjøp over 1kroner. INTERIØRY FÅ DET FINT.


Lag ditt solskjermings eller gardinprodukt på mål. Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming av høy. Det er mange typer puter hos Princess, i ulike former og prisklasser.


Gold dunpute er en mellomtykk og deilig, myk pute fylt med dun. Puten passer perfekt for for deg som ikke liker for massive puter , eller som sover på magen. Puten er svanemerket, norskprodusert og anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund. Gjennom tekstilretur-samarbeidet Kid har med UFF, samler vi inn brukte interiørtekstiler, dyner og puter. Tekstilene kan leveres i Kid -butikker, og i UFF-containere, over hele Norge.


Etter innsamling sendes alle tekstiler til sortering, hvor dun- og fjærprodukter tas ut, og sorteres etter dunkvalitet. Kid ønsker å fornye norske hjem! Kid interiør har Norges største utvalg av gardiner og sengesett.


Her finner du interiør , dyner, puter , pledd og håndklær og alt du trenger til å fornye hjemmet til en fornuftig pris. Dun og fjær er naturlige råvarer med lang levetid. I Norge elsker vi å fikse opp hjemme! Kid har Norges største utvalg av gardiner og sengesett.


Puter kid interiør

De har også dyner, puter , pledd og håndklær. Velkommen til Kid Interiør. Det er hyggelig med fornyelse, og det skal være enkelt å få det fint. Vi ønsker å inspirere deg, og er stolte av å kunne tilby Norges største utvalg av gardiner og sengesett. I tillegg har vi et stort utvalg av dyner, puter , håndklær og andre nyttige interiørvarer til hjemmet ditt.


Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør , og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem. Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus!


Puter kid interiør

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg