fredag 23. mars 2018

Butinox terrassevask

Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Beising må skje i oppholdsvær og gulvbordene må være tørre. Butinox terrassevask , Respect Deck Cleaner Endret dato: 05.


Andre grenseverdier Personlig verneutstyr skal velges i henhold til CEN-standard og i samarbeid med leverandøren av personlig verneutstyr. Etterskylles godt med rent vann.

Værslitte flater slipes ned til friskt treverk. Butinox Terrassevask er et middel for nøytralisering, bleking og rensing av treverk. Vis varsomhet ved bruk av høytrykksspyler. Skitne flater rengjøres med Butinox Kraftvask, soppbefengte flater behandles med Butinox Sopp- og Algedreper.


For å unngå mer jobb og bevare terrassen lenge, anbefales det å vaske med terrassevask eller annet egnet vaskemiddel foran hver sesong. Har du brukt vanntynnbar beis, kan du vente opptil tre år før du trenger å beise igjen. Med oljebasert kan du vente tre til fem år, eller påføre et tynt nytt lag foran hver sesong – etter vasken.

Kraftig rensemiddel med blekeeffekt til tidligere behandlede terrassegulv. Brukes før nytt strøk med Trebitt Terrassebeis. En horisontal flate, som man endatil tråkker på med utesko, samler fort på seg en del skitt og møkk, og det igjen intensiverer utviklingen av sopp og alger. Påføringsmetode: Beispensel, vaskekost el. Lysner mørknet treverk og motvirker at etterfølgende oljebehandling blir misfarget.


Denne nøytraliserer Terrassebeisfjerneren og gir totalt kortere og raskere skylletid. Butinox f Terrassevask utover flaten med en beispensel eller rull. Bruk sammen med terrassevasker for høytrykkspyler, eller bruk skrubb og vannslange. I tillegg til å rengjøre inneholder vaskemiddelet stoffer som beskytter treverket mot sopp og alger. Forarbeidet er spesielt viktig når man velger lysegrå og gråhvite farger, som er veldig populære nå.


Selv har jeg gjennomført behandlingen med terassebeisfjerneren og terrasselysneren på min egen terrasse i år. Ifølge avdelingsleder ved Byggern Stavset, Adrian Sve, bør man på nytt treverk og treverk som skal behandles med samme farge terrassebeis, vaske grundig med terrassevask før behandling. Vær oppmerksom på at tidligere fargebehandlet treverk som blir påført samme farge som tidligere vil få et mørkere resultat for hver behandling. Grønnsåpe er ikke designet for terrassevask.


Du bør heller velge et produkt som er bedre egnet for utendørsvask.

Ifølge Line Mercedes i CityMaid bør du være forsiktig dersom du bruker sterke midler, slik at du ikke fjerner all behandlingen i treverket. De fleste terrasser kan helt fint vaskes med mild såpe og vann. Før du beiser terrassen, må underlaget være RFT: Rent, Fast og Tørt.


Særlig mer hokus pokus er det i grunn ikke. BUTINOX TERRASSEVASK. Tyrilin Terrasse Beis. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende. Behandling følger så nytt, ubehandlet treverk.


Beisen danner en beskyttende hinne og har. Videre normalt vedlikehold med års intervall. På nytt treverk påføres kun strøk, Behandle - 3bord av gangen i hele lengden og stryk av overflødig beis med tørr pensel eller lofri klut. Overflatisk skitt på plastmøblene kan vaskes vekk med husvask, men om det ikke hjelper må spesialmidler til. Er treverket mørkt kan det lysnes med terrassevask.


Du får kjøpt oksalsyre på apoteket, under navnet vannstoff. Dette ble tidligere brukt som hårblekemiddel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg