fredag 9. mars 2018

Fogia tiki

Fogia tiki

Tiki has a feather light, yet informal expression. Its form concept is tied to the sofa’s upper line and silhouette. The lines are soft yet defined with hints of how the sofa will look with age. Bredde: 8 1og 2cm.


Fogia tiki

Tiki sofaen er en visuell enkel sofa med høy komfort. Tiki har et svevende lett , men smidig uformelt uttrykk. Designet har særpreg med sin silhuett og avrundinger i toppen, som er fin å hvile armene på.


Formen relaterte hovedgrep er knyttet til sofaens linjer og silhuett. Hos oss finns både 2-sits och 3-sits med fri frakt! Nyheter fra Straen Interiør. Formen domineres av sofaens topplinje og silhuett som danner Tikis identitet. Sofa med stamme i stål og massiv bjørk.


Sete med nozagfjærer og kaldskum. Rygg og armlener av kryssfiner med skum dekket med fiberpolstring. Fogia Lukas Pris fra kr. Den har et svevende lett, men samtidig uformelt uttrykk. Dens formmessige hovedgrep er knyttet til sofaens øvre linje og silhuett, som minner om noe mykt og tilpasset, som vil formes og støpes med tiden.


I den tynne og visuelt lette konstruksjonen ligger Tikis identitet. Tiki kommer i 2-seter, 3-seter og stol, samt puff. Tiki -sofaen er en visuelt enkel 2-seter og 3-seter med høy komfort. Dens overordnede formkonsept er bundet til sofaens øvre linje og silhuett.


Fogia tiki

Linjen minner om noe mykt og tilpasset som vil bli formet og omformet over tid. Dette er Tiki `s identitet, den tynne og visuelt lette konstruksjonen. Sofaen består av en stålramme og bøk. Mange av dem er designet av den dyktige norske designeren Andreas Engesvik. Tikis character is tied to the sofa’s top line and silhouette.


The line gives a hint of something soft, tailore which can be shaped and reshaped over time. Andreas Engesvik, Oslo is working in various fields of design ranging from furniture and tableware to industrial design for various international clients. Vi har funnet frem flotte varianter for en hver smak.


Den er i sort kvalitets fløyel , originalt fogia stoff. For mer info om tiki sofa , gå inn på fogia. Jeg har lenge vært bombesikker på at jeg skal ha sofaen over.


Men mest fordi den er så fin, og ikke fordi den er så behagelig. Svindyr er den jo også. Så nå er den planen lagt litt på hylla, og jeg vil heller ha en sofa som er behagelig å sløve i. TIKI sofa fra FOGIA , nå hos Lene Interiør Breitorget.


Fogia tiki

Utvalget av stoff er stort, du får den også i lekre skinn kvaliteter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg