mandag 19. mars 2018

Dråpe knagg

De morsomste knaggene finner du på Coolstuff! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Heng én enkelt dråpe på veggen eller flere for lage et mønster som ligner regn. Kommer i to størrelser, denne er liten.


Dråpe knagg

Lekre dråpeformede knagger med utsøkt finish i tre. Heng de opp en og en, eller lag spennende mønster med flere sammen. Norges største nettsted med design, smykker og innredning. Her finner du utvalgte designprodukter med meget høy kvalitet og design! Dropit er også tilgjengelig i hvit og sort.


Knaggen dråpe skal er også en organisk knagg , men denne skal ha hakket mykere uttrykk noe som er forsterket med materialvalget, gummi,. Til mine tre design har jeg funnet ut at følgende pruduksjosnmetode og materiale vil være fornuftig. Knaggen er laget av bøketre og er, på sin meget karakteristiske måte, formet som en dråpe. En dråpeformet knagg i tre med et sterkt visuelt uttrykk og en lekker finish som gjør den til et lite stykke kunst på veggen.


Fin glans, dyp klang og et kraftig strålespill kjennetegner den vakre modellen. Dråpe er munnblåst og formet for hånd. Velg vasen helt glatt eller dekorert. Vasen kan også leveres med eget motiv, logo eller håndgravert tekst, be om uforpliktende forslag.


Bildene viser ikke vasenes størrelse i forhold til hverandre. Borgen passer like godt på barnerommet som i gangen og setter et ekstra. Legg til dine favoritter.


Knagger med knagger formet som et tre i hvitmalt eik. Heng en enkel dråpe på veggen, eller lag ditt eget. Få glede av Normann Copenhagen Drop it knagg - stk. Se alt fra det populære designet her i nettbutikken. Nettbutikken med alt du trenger av interiør.


Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter. Et bredt utvalg av beslag i alle størrelser og former.


Noen eksempler er møbelbeslag, hullplater og vinkelbeslag, samt mye mer. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Din handlekurv er tom Betaling.


Flotte lykter og lanterner til både ute og innebruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg