tirsdag 13. mars 2018

Borealis arkitekter

Borealis Arkitekter as har utarbeida ny reguleringsplan, forprosjekt og arbeidstegninger. Prosjektet inneholder i alt leiligheter, garasjeanlegg og felles adkomst- og uteoppholdsarealer. Solneset skole er utvidet for å gi økt elevkapasitet fra 200.


Rundt portene skal det brukes laminert tre som tar imot de. Den høyeste delen av ny bebyggelse er mot Schankesmuget og. I kjeller er innarbeidet parkeringsareal i hht.

Oppdraget omfatter programskisser og detaljregulering for. Selskapet har i dag ni medarbeidere og kontor i Tromsø. Dette blir et nytt og spennende kapittel i firmaets år lange historie. Legg inn anbud gratis hos oss! Vi er for tida engasjert i mange spennende prosjekt i hele Nord-Norge, og har stor pågang av nye oppdrag.


Vi tilbyr varierte faglige utfordringer, et trivelig, inkluderende arbeidsmiljø og konkurransedyktige betingelser. Og Arkitekter AS, OPUS arkitekter as og Plank Arkitekter AS, med til sammen rundt ansatte, går nå sammen og danner Holon. Og Arkitekter (Bergen), OPUS arkitekter (Haugesund) og Plank Arkitekter (Stavanger) er alle veletablerte kontorer med høy faglig integritet og solid lokal forankring.


Det vil Holon bygge videre på.

Borealis har gjennomført en rekke prosjekter, spesielt i Nord-Norge. Forsvaret og Statsbygg er blant arkitektkontorets kunder. Ta kontakt med daglig leder Paul B. Deler på denne siden.


Hjelp for tilgjengelighet. Bark arkitekter holder til i den grønne boksen i Oransjeriet i Stavangers østre bydel. Bark har ikke én stil, men prosjektene våre kjennetegnes av gjennomarbeidede løsninger, kjærlighet for faget og godt samarbeid med byggherre og utførende.


Snart byggestart for boligene vi tegner på Landås! IG for oppstart av grunnarbeider på tomten er i boks. Vi har fått IG på Landås! Vi benytter informasjonskapsler (cookies) til statistikkformål. Les også: Tar over dansk arkitekt.


På disse sidene finner du oversikt over arkitektkontor i Norge der eierne av kontorene er medlemmer i NAL. Vi anbefaler å bruke de ulike søkemulighetene som er inndelt alfabetisk, etter fylke eller type byggeoppdrag. I tillegg kan du bruke fritekstsøket. The office, which is situated in. Det er registrert ansatt(e) i bedriften.


Se hele profilen på LinkedIn og finn Ingers.

Inger har jobb oppført på profilen. Vårdal Arkitekter har som målsetting å skape bygg med god funksjonalitet og arkitektonisk utforming.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg