mandag 12. mars 2018

Eggehvit fargekode

En svak gulaktig hvit tone. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Den perfekte hvittonen! Passer bomull og egghvit til alt?


Bokstaven har ingen annen praktisk betydning for kodeknekkingen, men er likevel viktig å få med om du skal male med en farge som har denne S-en i koden. Samme kode med og uten S kan nemlig bety at fargene er ulike.

Egghvit er Norges mest populære hvitfarge. Hold huset varig pent med en selvrensende husmaling, spesielt utviklet for hvite hus. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange?


Det kan være vanskelig å finne riktig hvitfarge når man skal male. Her hjelper Nina deg å finne den perfekte hvitfargen på lister og detaljer. Hvilken glans anbefales til å male et nytt paneltak?

Har allerede grunnet et strøk med Jotun heftgrunn, og pusset med fint papir. Kjøpte Lady Tak og satte igang, men synes den ble veldig matt på den type tak. Huset er år gammelt og vi ønsker et autentisk uttrykk. Bomull, egghvit eller klassisk hvit? Dører utvendig er derimot i Eggehvit.


Gjelder boddører og inngangsdører. Fargen på veggen må derimot passe med begge fargene. Vi har eggehvit , glansgrad på veggen og på listene. Listene skiller seg litt ut da og. Vil ikke akkurat si de ser mørkere ut, men de skiller seg altså litt ut da.


Ja, taket er hvitt, vanlig hvit-malt panel. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. En nøytral hvit tone. Denne vil oppleves som ren og hvit, helt uten kulør.


Idé Les dette før du maler med hvitt. Det finnes hundrevis av ulike hvitfarger - men hvilken skal du velge?

Ekspertene gir deg svaret. Eggehvit passer til alt, men ifølge fargeeksperten gjør den altså ikke det. Det er en gulaktig hvit tone, som ikke står like godt til for eksempel kritthvite vegger eller rødlige og mer kjølige, gråaktige farger. Letthet går bedre til klassisk hvit sånn sett. Vi bygger om kjøkkenet, ca kvm, som ligger nordvendt med vinduet mot nord.


Vi velger en klassisk innredning som vil gå langs begge langsidene og tverrveggen motsatt vindusveggen. Taket skal være hvitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg