fredag 9. mars 2018

Butinox beis

Sjekk ut butinox oljebeis fargekart. Riktig forbehandling er avgjørende for et varig resultat. Underlaget må være rent og tørt. Rengjør med Butinox Kraftvask og behandles med Butinox Sopp- og algedreper.


Kledningen må være tørr når du begynner å beise. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. BUTINOX har utviklet maling hvor du bare trenger å bestemme deg for hvilket rom du skal male og i hvilken farge, siden malingen kan brukes både på slettvegg, panel og list, vi kaller det 3-i-1.


Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Les tester og omtaler før du kjøper. Råd og tips - Gammel olje eller beis fjernes med Butinox Terrassefornyer. Scanox Meny Hovedmeny.


Butinox beis

Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. Butinox Oljebeis har og inneholder spesialoljer som trenger godt inn i treverket for å motvirke oppsprekking. Kan blandes i mange flotte farger.


Gir ingen fiberreisning. Drygolin Oljedekkbeis gir veggen en pen og avdempet trestruktur. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. DRYGOLIN Oljedekkbeis – Jotuns originale.


Butinox beis

Brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Penselen brukes til alle typer utendørsmaling, beis og dekkbeis. Meget slitesterk og høyt malingsopptak. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene.


HELT YTTERST MOT VÆRET trenger huset en beis som beskytter og står i mot sol og regn, vind og snø. For ingen ønsker å beise hvert år, selv om jobben er så enkel som mulig med Butinox Oljebeis. Den trenger ingen grunning, kun tørt og rent treverk. Bare naturen selv kan skape den vakre strukturen du finner i overflaten av et. Butinox Futura Dekkbeis er halvblank og gir et dekkende utseende, men med en avdempet trestruktur.


Butinox beis

Den er vanntynnbar med en meget god farge- og glansbestandighet. Tjærebeis er som nevnt beis med noe tjære i. Den brukes på nytt, ubehandlet, eller tidligere tjærebeiset treverk, og krever ingen grunning. Vanntynnet beis er en variant det finnes enkelte fordommer mot. Kan en vanntynnet beis holde, undrer folk, særlig de av den eldre garde, forteller Andersen. Men i dag er de beste produktene vanntynnet.


Beis maks 1-panelbord om gangen i hel lengde. Etterstryk umiddelbart overskytende beis med en pensel. Beisen skal ikke danne film, men trekke inn i treverket.


Tidligere behandlet treverk:Rens med BUTINOX Terrassebeisfjerner og deretter BUTINOX Terrasselysner. Påfør BUTINOX Terrassebeis når treverket er tørt. Prøv vår interaktive fargevelger.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg