mandag 19. mars 2018

Maileg mus

Maileg mus

Vi fjerner mus raskt og effektivt. Hurtig levering på 1-dage. Gratis og flot gaveindpakning. Fri fragt over 5kroner.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. I en travel verden full av støy og uro, hvor nye hendelser og historier stadig påvirker oss. Maileg Lillebror Mus. Det er en verden hvor katter og mus er venner.


Find hele musefamilien og tilbehør til dine eventyr. Lige fra ballerina- mus til lillebror- mus. Hjemmesiden bruger cookies. De er ufarlige og bruges til bl. Cookies Catalogue Image bank.


Skriv inn din e-post adresse, så sender vi deg en melding så snart produktet er tilgjengelig. Derudover har hun altid fundet stor glæde i barndommens fantasifulde verden, hvor mus , katte og prinsesser lever side om side. Fragtfrigrænse er 4kr, ordrer under koster en fast pris på kr pr pakke. Vi sender kun varer til Danmark og i danske kroner. Vi accepterer Dankort og Mobilepay som betalingsmidler.


Mouse and Family - Se hele den store musefamilie, deres æsker og små hjem, møbler og legesager - Der er almindelige musefamiler og kongelige musefamilier med dronning, konge, prinser og prinsesser. Lillesøster mus som bor i en fyrstikkeske. Esken er laget som en gammeldags sigarboks og kommer med dyne og pute.


I settet får du også med to herlige mus , en mammamus med rosa, prikkete nattkjole, og en pappamus med stripete pysjbukse og genser. Begge har en søt sovemaske over øyene. De små mus sover i tændstikæsker, og de tager. Der er tilbehør til alle størrelser af kaniner.


Skønt legetøj der også pynter på børneværelset eller i stuen. MAILEG JULEMUS, MAXI - GUTT En koselig mus kledd i juleklær klar til den beste. Till kaninerna kan man också få små möbler, som sängar, vaggor, spis, kylskåp, tvättmaskin, babystol osv.


Maileg mus

Vakkert utformede karakterer, håndlaget klær, moderne møbler og nostalgisk tilbehør med sjarm og personlighet. Favoritter inkluderer mus i esker, kaniner, skogsvenner og et mangfold av elskverdige dyr i alle former og størrelser. God kvalitet og dansk design.


Personlig kundeservice. Søk etter maileg på Kelkoo. Sammenlign tilbud på maileg fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge.


Disse kære små væsner med så meget udstråling og charme. Der er små englemus i florlette kjoler, elskelige julemus, hvor nogle bor i tændstikæsker. Hvad med en ballerinamus, en cowboy- eller indianermus.


Hvert leketøy er designet i Danmark, og produsert med naturlige materialer. Vi har her hos Legehimlen. På siden kan du få et overblik over de varer, som er på udsalg og du kan bl.


Maileg mus

Varerne er stadig i samme gode kvalitet, som du kender. Sirkus klown musen er klar til å underholde. Eksepsjonell, arvestykke kvalitet - designet. Elsashem Butiken med det lilla extra.


Dorthe, som er kreativ direktør, kan skrive både formningslærer, reklametegner og grafisk designer på sit CV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg