torsdag 15. mars 2018

Hth alna

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Er du på jakt etter ditt nye drømmekjøkken?


Vi har et bredt sortiment som spenner fra romantiske stil til den klassiske, minimalistiske kjøkkendesignen. Selv om mye er forandret siden selskapet ble grunnlagt, er filosofien fortsatt den samme. I tillegg har vi el-bilplasser tilgjengelig. Vi hadde allerede sett på flatpakkeløsninger med hvitevarer fra ikea, epoc osv. Dette var ikke mulig rett og slett.


Alnabru i juni for å se på kjøkken. Selger, hvis hun kan kalles det, fant allikevel ett. Alle har rett til et kult kjøkken - og en kul kjøpsopplevelse. Den holdningen møter du i alle Kvik-butikker. Vi er kjøkkeneksperter, og vi vil gjøre alt for å. Foretaket har registrerte ansatte.


HTH AS eier og driver HTH butikker i Oslo, Buskeru Østfold og Trøndelag. Kjøkkeninnredning - Forhandler. Ditt søk på kjøkkeninnredning oslo alna ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


HTH butikk – Strømsveien Oslo – Åpningstider, tilbud og telefonnummer. Vi håper du finner det du ser etter. Vi leverer alt innenfor baderom, og wc.


Du finner ett godt utvalg av dette under. Er veldig fornøyd med all god hjelp vi fikk på HTH Alna. Fra vi kom inn døren til kontakt med selger. Veldig fornøyd med selger Cathrine. Hun fremstår som veldig ryddig, tegnet kjøkken ut fra våre ønsker og ikke minst kjøkkenet ble levert til avtalt tid.


Vi har vært på HTH for å få tilbud på kjøkken til vårt hus som bygges nå,. Ser du etter åpningstidene til A-Møbler? Gratis parkering, mange butikker med mange smilende, sexye.


Det er åpent døgnet rundt alle dager i uken på hth. MAXBO åpner hverdager kl 07. MENY, Banas Hus, Oslo Dyrebutik og Mc Donalds åpner 09. Skjærtorsdag og Langfredag stengt. Hvitevarer og benkeplater.


Fra og med torsdag er det Miele-dager hos HTH. Klassisk eller moderne kjøkken, hus eller leilighet? Alna senter fra Alfaset, Oslo.


Sigdal kjøkkeninnredninger fås i et rikt utvalg av farger og design. Vi holder åpent mandag–fredag 10–og lørdag 9–21. Sjekk ut våre gode tilbud eller ta en matbit i restauranten vår.


Finn ditt drømmekjøkken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg