onsdag 28. mars 2018

Fugepenn hvit

Malingen føres til fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Rist pennen kraftig og trykk spissen mot fugen og frisk opp! Pattex fugepenn gir nytt liv til bleke og misfargede fuger. Frisk opp baderommet, kjøkkenet eller dusjveggen på en enkel og prisgunstig måte! Lett å bruke, tørker raskt minimalt arbeid for å gjøre badet penere!


Fugepennen rekker til mange fuger.

Etter påføring er tørketiden på bare minutter! Pattex Grout Reviver er svært enkel i bruk, tenk på den som en vanlig penn! Rengjør og fjern smuss, og påfør deretter direkte i fugen i et tykt og.


Pennen inneholder en spesiell fugemaling, som føres til selve fargehodet i tusjen når den trykkes lett mot fugen. Før fugepennen over fugene med stødig hån og få en jevn, fin innfarging uten søl. FUGEPENN HVIT 5ML En effektiv måte å fornye fuger som har mistet sin opprinnelige farge.


Pennen tusjes på rene,tørre flater for best resultat. Dette produktet finner du i nettbutikken vår i kategorien:Dekorative Produkter og Diverse.

Du kan klikke deg inn på logoen øverst til høyre. En penn rekker til opptil meter i en fuge på mm. Det er fugene som avgjør om baderommet ser rent eller skittent ut.


Et bad med gule og misfargede fuger vil aldri kunne se helt rent ut hvis ikke misfargingen fjernes først. På samme måte vil nye, hvite fuger lyse opp mellom flisene og få baderommet til å se skinnende rent ut. På Clas Ohlson I Alt for gjør-det-selv'ere online. Permanent, vannfast og fargebestandig.


Sjekk lagerstatus i din nærmeste butikk her. Detaljer Dokumentasjon Lagerstatus. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Krymp prisen på badet – men på de rette stedene : Bygg. Vår kommentar: En fugepenn er en tusjpenn inneholdende. Vår erfaring er at skal man krympe prisen på våtrom så skal man gjøre det på de. Har lest om en fugepenn , men denne finnes kun i hvit og lysegrå.


Plasti-Kote sin flismaling koster 100- pr. Det nye tiåret vil være preget av jordfargene.

Varme bruntoner, jordfarger med rødt i seg og støvete farger vil vi se mer av. Grått er på vei ut, og de varme nyansene tar over. Den rene hvite fargen blir byttet ut med natur og beige.


Kaffelatte-fargene er tilbake som basefarge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg