fredag 30. mars 2018

Inspirasjon liten stue

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua.

Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. Inter IKEA Services B. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Det kan være en stor utfordring å innrede en liten leilighet. Men ifølge interiørarkitekt Trond Ramsøskar er det smarte grep du kan gjøre for å få leiligheten til å virke større enn den er.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Spar penger på liten plass.

Lær deg å sette pris på de mange fordelene ved liten plass. Små rom krever generelt færre møbler og tilbehør slik at du slipper godt unna budsjettmessig. INNREDNING STUE : Et sofabord behøver ikke være stort eller massivt, flere ulike bord kan gi et lettere og mer spennende uttrykk uansett størrelse på rommet.


Her er sofaen plassert for å gjøre det beste av en utsikt. En lenestol og to gode puffer sørger for at opplevelsen blir luftig. Få inspirasjon , tips og gode råd til oppussing av stue her. Oppussing av stue - ifi. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.


Les Mer Jeg aksepterer! Har du så liten plass at du trenger en sofa som kan trylles om til seng, så velg i hvert fall en skikkelig fin som denne i rosa! Bestefaren snekret også den lille dukkevognen til Heges mamma, og den har fulgt Hege fra hun var liten. Jeg lever og ånder for lavpris med mening. Jeg kan ikke skjønne hvorfor jeg skal bruke mange penger på et møbel fordi en med et visst navn har lagd det.


Det er hva du selv legger av verdi i gjenstanden som teller. Uansett om du har stor eller liten stue kan du bruke tekstiler for å fremheve det du liker eller skjule det du ikke liker ved rommet. Tunge, tette gardiner hindrer innsyn utenfra og gjør rommet mer intimt.

En gardin kan også brukes som forheng eller draperes for å dele av soner i rommet. Selv om stua deles inn, er det viktig å tenke helhet. Og i en stor stue med mange soner, er det ekstra viktig at de ulike ikke konkurrerer med hverandre, men heller spiller på lag.


Rommet bør ha en rød tråd for at det ikke skal oppleves rotete. Bruk gjerne farger og tekstiler til å binde rommet sammen og skape en helhet. Liten leilighet på kvadratmeter med smarte løsninger for å få mest mulig ut av plassen. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss.


Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. Her skal vi kunne se på tv, leke, lese, ha gode samtaler og lene oss tilbake for et lite avbrekk i hverdagen. La stuen bli et lyspunkt i hverdagen med estetiske detaljer og smarte funksjoner som spiller på lag med hverandre. Spør oss gjerne om råd for plassering av belysning og stikkontakter eller smarte løsninger i din stue. Hvordan kan du få en liten leilighet til å virke større?


Av Hannah Grace Taylor, 7. Boligstylist og blogger Elisabeth Halbjørhus (29) sverger til speil, lys og fondvegger for å få små rom til å virke større. Foto: Elisabeth Halbjørhus. Møbler til stue : Her finner du et bredt tilbud av møbler til stuen. Her får du interiørtips og inspirasjon til oppussing av hytter innendørs.


Hytter innvendig - Inspirasjon - ifi. Lisbeth Larsen har bidratt med gode tips om farger i Grottenveien – Rom for rom. Denne gangen er det hvordan male stue som står for tur! Lisbeth tipser også om bruk av fine kontrastfarger i programmet.


Vi gir deg inspirasjon og tips om fornyelse av peis og ovn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg