torsdag 22. mars 2018

Unoform stavanger

Kom og besøk oss i din lokale uno form. Skapt med hendene, hodet og hjertet. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Utforske uno forms univers av lekre snekkerkjøkkener, eksklusive baderom og fine og funksjonelle walk in-garderober. Silje Bjørklund Håland. Selger HTH - uno form.

Finn ditt nærmeste showroom og få profesjonell rådgivning og sparring til å finne ditt nye kjøkken, bad eller garderobe. Erik Andreas Halstad. Classic kjennetegnes av en stram fremtoning med kubiske elementer. Vi bruker informasjonskapsler på hjemmesiden til å huske innstillingene dine, for å vise det mest relevante innholdet for deg og til statistikk. Vi har et stort utvalg av kvalitetsprodukter innen kjøkken, baderom og garderobe.


Velkommen til oss, og sammen starter vi prosessen med å oppgradere hjemmet ditt! Kjøkkenet er hjemmets hjerte, og det skal passe til mange forskjellige gjøremål. Derfor skreddersyr vi alle HTH-kjøkken, og sammen med deg skaper vi ditt drømmekjøkken i gjennomtestet kvalitet og vakker design.


Indretningskonsulent.

Unoform Rogaland - avløpsrør, dusjløsninger, ba baderomslamper,. Det danske selskapet Uno Form designer og produserer kjøkken og bad. Butikksjef – Store Manager at Midbøe HTH stavanger.


Vi har flotte utstillinger med kjøkken, bad og garderobe, slik at du kan se spennende løsninger etter ditt behov. Vi var den første HTH-forhandleren i Norge, og kan i dag skilte med å være. Stavanger Lagårdsveien 40Stavanger … Tlf.


Vi utfører alle typer jobber til. Vi er dyktige på det vi gjør – og er en butikk med personlig service. Du får hjelp fra start til mål. Våre medarbeidere har lang fartstid og lang erfaring.


Unoform Vestlandet Rogaland - avløpsrør, dusjløsninger, ba baderomslamper,. Meget populær og fredelig beliggenhet på Gausel. Her man sjø og strand i umiddelbar nærhet. Sentralt mellom stavanger og Sandnes med kort avstand til kjøpesenter, matvarebutikk, vikingstadion, turområder og god offentligkommunikasjon med tog og buss.


Vi søker etter dyktige selgere som forstår at godt salgsarbeid betyr fornøyde kunder. Dine arbeidsoppgaver vil være: Kundebehandling, veiledning ,tegning, bestilling og oppfølging. Salg av kjøkken, bad og gard. Gratulere til HTH og UnoForm med en fantastisk flott stand på Bygg Reis Deg.


Crown Kjøkken hjelper deg når du skal pusse opp, renovere eller bygge nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg