søndag 4. mars 2018

Brunstad smile

Moderne og tiltalende svingstol med chrom eller tre understell. Velg med eller uten vippefunksjon i setet. En tøff stol med et smilende uttrykk. Leveres i mange forskjellige stoffer og farger.


Mål: B H 1D cm. Rabatt gjelder i alle prisklasser.

Priset i prisgruppe 2. De fleste er regulerbare, og passer flott sammen med våre sofaer. En tjekket stol med et smilende udtryk. Takket være konstruksjonen kan man lett henge opp stolen på bordplaten. Modern och tilltalande snurrfåtölj med underrede i krom, ek eller bok.


En tuff fåtölj med ett leende uttryck. BEKLAGER, VI FINNER IKKE SIDEN DU LETER ETTER Dette kan være fordi du har tastet inn feil adresse eller fulgt en lenke som ikke lenger fungerer. Han har tidligere jobbet med lederutvikling på Sjøkrigsskolen i Bergen og på Luftkrigsskolen i Trondheim.

Sovesofa – SKEIDAR Hos Skeidar finner du et stort utvalg av sovesofa til stuen eller gjesterommet. Hitta och köp brunstad smile hos Kelkoo. Jämför priser på brunstad smile och handla brunstad smile på nätet från bra webbutiker online. Comfy Stol Med Skammel kr 8. Søk, nyheter og nyttige nettsider samlet på ett sted. Vi gjør nettet nyttigere!


Stolen har understell med sving og vipp. Bordet gir god arbeidsstilling og er uavhengig av bevegelsene dine. Brunstad Sting Stol kr 16. Svinges til side og slås ned når det ikke er i bruk.


Dette er en klassisk kvalitetsstol med svingbar fot sokkel i blank chrome. Tekstiler med striper og ruter kan ikke benyttes på Smile. STOLEN KAN LEVERES MED VIPP MOT ET TILLEGG PÅ KR. Vi tar forbehold om at skrivefeil eller tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme.


Minus på Sting stoler og Stream sofa. Minus på Delta stoler og Julie modulsofa. Utrolig Omtrekking av stk.

Vi på Bror Pehrssons Möbler kan inredning och Soffor, sängar och inredningsdetaljer är vår specialitet. Hos oss hittar du ett brett. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem.


Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Vi anvender cookies for bl. Ekstra System Pluss – Fia A. Vi skal snakke med to familier som håper på å få kalle Norge sitt nye hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg