torsdag 29. mars 2018

Christiania glass

Her finner du alle våre butikker. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kniv eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering.


Ny taklampe som skal henge ned fra taket? Høy kvalitet til gode priser i mange modeller og stiler. Hold deg oppdatert og inspirert Vi deler håndplukket inspirasjon, guider, rå tips og nyheter med deg i vårt nyhetsbrev.


I et hav av produkter og stiler kan det være vanskelig å finne deres uttrykk blant glass og serviser i forskjellige farger og former.

Landsdekkende kjede som fører serviser, glass , bestikk, interiørdetaljer og kjøkkenutstyr. Produkt- og butikkoversikt. CHRISTMAS TREE GLASS WHITE MM. Add to Wish List Add to Compare. BULL FINCH MALE GLASSFIGURE.


Vi tilbyr kvalitetsvarer for enhver anledning. Kjøkkenutstyr, gaver, interiør, bestikk, serviser, vinglass, barustyr m. Bergen var også en langt større by. Glassmagasinet har egen butikk og utstilling ved siden av Sør Arena på Lund i Kristiansand. Vi fører et rikt sortiment fra de største merkevarene innen kjøkken, glass og servise, og er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk, Porsgrund Porselen og Norgesglasset. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Vi er hoved distributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, samt eneste leverandør av varemerke Norgesglasset. Kjeden er hoveddistributør av varer fra Hadeland Glassverk og Porsgrund Porselen, og fører i tillegg en mengde store, internasjonale merkevarer. AMFI Larvik, Jegersborggt.


Senterleder Stine Tvedt.

Det Norske Kompagni, som anla de første glassverk i Norge. Restaurant og brasserie i Nedre Vollgate 19. At de etter hvert utvidet sortimentet fra bare glass , til også å inklude. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi hos glassoginterior. Ettersom glassmassen er av slik høy kvalitet, skal det veldig mye til å knuse et Odysséglass, og vi valgte derfor å innføre en knuseerstatningsgaranti sammen med glassene. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


De som har vært uheldige å knuse et glass , får et nytt glass hvis de har med seg kvittering og foten av det knuste glasset til en forhandler som fører Odyssé. Sjel kan ikke dupliseres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg