mandag 12. mars 2018

Farge muldvarp

En varm, gråbrun farge som må med i den gråbeige fargegruppen. Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Så raskt kan du få ny farge på tregulvet 05. Rengjør gulvet som en ekspert denne julen 04. Det ikke slik at kun en lys farge kan få et rom til å virke større.


En mørk farge kan skape dybde, og det kan også gjøre underverker med romfølelsen!

Lyse rom kan oppfattes som svale, friske og rene, mens mørkere fargetoner ofte oppfattes som mer eksklusive og elegante, forteller fargeeksperten i Jotun, Klæboe Mørkve. Sienna er innsvinget i livet, har knapper, ikke brystlomme og er avrundet nede med høye runde splitter. Passer til både rette og kurvede kropper.


Det er kjent at europeisk muldvarp (Talpa europaea) har evnen til å paralysere byttedyr med bittet sitt, så de kan lagres levende og etes senere. Bittet er nemlig mildt giftig, men ufarlig for mennesker og andre større dyr. Med korte ermer, rund hals med bord og liten dekolleté-utringning.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Ute etter tekstilfarge eller blekemiddel? Her kan du velge fra et stort utvalg farger som kan brukes på de aller fleste tekstiler og klær.


Da har gulvet en farge , veggene en farge , de andre kan gjerne være nyanser av samme farge , for eksempel at du har tre-fire grønnfarger eller blåfarger, møblene har en farge - og du har treverk som kommer inn med en farge , og du kan ha forskjellige farger på putene. Det viktigste er å kjenne på hva det er du liker selv, sier hun. Når vi skal designe en ny farge , spør vi alltid oss selv hva vi ønsker at fargen skal uttrykke, sier Larsen. For det handler om mer enn en ny farge.


Det handler om en tolkning av tendenser i samfunnet, og hva vi tror vil være viktig for folk i tiden som kommer. Dette ønsker vi å støtte opp om med våre farger. Få maks ut av sommerdagen på en komfortabel solseng som oppleves som myk, og samtidig fast. Klassisk og stilren kåpe, ull og cashmere, brukt kun et par ganger, farge muldvarp. Lett å bruke til hverdag og fest!


Lekker spisestuestol i velour. Trukne knapper i ryggen. Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter. Sjekk ut vår innholdsrike møbelkolleksjon fra Signature Collection by Halvor Bakke.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg